Fidesz: Szocialista propaganda helyett több pénzt a szegedieknek

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményben reagált a szegedi Fidesz a szocialisták „minden alapot nélkülöző rágalomhadjáratára”. A kommuniké szerint módosító javaslatot terjesztenek a közgyűlés elé, hogy az idősek 35 százalékkal több juttatásban részesüljenek. 

A párt közlemény:

A szocialisták ahogyan az elmúlt hetekben, most is hazudnak. Minden alapot nélkülöző rágalomhadjáratot indítottak Szegeden, azt hazudva, a Fidesz nem támogatja a Botka László által bejelentett támogatásokat. Ez színtiszta szocialista hazugság, a Fidesz ugyanis mindent támogat, ami az emberek érdekében áll.

Botka és hazug médiája állításával szemben ezért a Fidesz módosító indítványt terjeszt be a közgyűlés elé. Ebben azt javasoljuk, hogy 13.500 forintos juttatásban részesüljenek mind az idősek, mind pedig a tanévet kezdő gyermekek is a Botka által belengetett 10.000 forint helyett.

A pluszjuttatást könnyedén előteremthetjük, ha elvonjuk a szeged.hu és a Szegedi Tükör c. szocialista propagandakiadványok támogatását. Inkább a szegedi idősekre és gyermekekre költsük a pénzt, mint hazug szocialista propagandasajtóra!

Előző sztori

Trolibuszokon támadó, gátlástalan rugdosódót keresnek Szegeden

Következő sztori

Nyert a Szedeák a TF ellen

Legutóbbi hasonló cikkek

Az országutak vándorai Dorozsmán

A hatalmas gépördögök szerelmesei számos program között válogathattak a hétvégi rendezvényen. Kamionos felvonulás, terepügyességi versenyek mellett…