Közélet

Fidesz: Szocialista propaganda helyett több pénzt a szegedieknek

Fidesz: Szocialista propaganda helyett több pénzt a szegedieknek

2019. május 10., péntek
Fidesz: Szocialista propaganda helyett több pénzt a szegedieknek

Közleményben reagált a szegedi Fidesz a szocialisták„minden alapot nélkülöző rágalomhadjáratára”. A kommuniké szerint módosító javaslatot terjesztenek a közgyűlés elé, hogy az idősek 35 százalékkal több juttatásban részesüljenek.

A párt közlemény:

A szocialisták ahogyan az elmúlt hetekben, most is hazudnak. Minden alapot nélkülöző rágalomhadjáratot indítottak Szegeden, azt hazudva, a Fidesz nem támogatja a Botka László által bejelentett támogatásokat. Ez színtiszta szocialista hazugság, a Fidesz ugyanis mindent támogat, ami az emberek érdekében áll. Botka és hazug médiája állításával szemben ezért a Fidesz módosító indítványt terjeszt be a közgyűlés elé. Ebben azt javasoljuk, hogy 13.500 forintos juttatásban részesüljenek mind az idősek, mind pedig a tanévet kezdő gyermekek is

a Botka által belengetett 10.000 forint

helyett. A pluszjuttatást könnyedén előteremthetjük, ha elvonjuk aszeged.hu és a Szegedi Tükör c. szocialista propagandakiadványok támogatását. Inkább a szegedi idősekre és gyermekekre költsük a pénzt, mint hazug szocialista propagandasajtóra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.