Közélet

A 444 szerint gyagya lett Szeged "új himnusza"

A 444 szerint gyagya lett Szeged "új himnusza"

2019. május 7., kedd
A 444 szerint gyagya lett Szeged "új himnusza"

Kikapcsolja az agyat is. Sőt, a lap szerint "olyan szabadsághimnuszt írtak Szegednek, hogy az ember áhítozni kezd a diktatúrára".

Nem csak Szeged jobb érzésű lakóiban, hanem a nem éppen kormánybarát mádiában is kiverte a biztosítékot "Szeged új himnusza", ami sokkal inkább tűnik Botka László saját szerzeményének, mint egy profi dalszerző művének. A 444 egészen odáig merészkedik, hogy a szerző szerint:

"A dal nem is annyira rejtett üzenete az, hogy aki a szabadságról beszél, az gyagya".

A bugyuta dal nyelvezetében, üzenetében pont azokat igyekszik súlykolni, mint amiket Botka László előszeretettel szokott mondogatni azon kevés nyilvános megszólalásai során, amelyeken ideje engedi résztvenni. A

444-nek is feltűnt a sajátosan demagóg szöveg

, hosszas elemzésbe is kezdtek a cikkben. A végkövetkeztetés a nótáról:

"Mint olyan sokan megtapasztalhatták a klipben látható kísérleti alanyok előtt, teljesen kikapcsolja az agyat. Pont úgy, mint Szeged új himnusza, még nitrogén nélkül is."

Akinek nem lett volna meg ez a "nagyszerű" szerzemény, az most azonnal pótolja be: https://www.youtube.com/watch?v=l4tvXNZQdpE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.