Nemesi Pál: Nem vagyok a Fidesz polgármesterjelöltje

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az iparkamara elnöke szerint kacsa, hogy ő lenne a szegedi Fidesz kiszemeltje Botka László ellen. Azonban mondott egy érdekességet!

A 24.hu tudni véli, ki lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Szegeden: Nemesi Pál.

Hogy honnan veszik ezt, az rejtély, és a cikk sem tér ki rá.

Nemesi Pál a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetője, valamint a főtulajdonosa a Ferroép Fővállalkozó Zrt.-nek, amely számos állami és önkormányzati megrendelést teljesített már Szegeden. A cég országosan is aktív, milliárdos megbízásai vannak.

A szakember lapunknak is adott interjút, amiben bírálta Botka László iparpolitikáját, pontosabban annak totális hiányát!

Információink szerint

bár a szegedi Fideszben komoly szakemberként tekintenek Nemesire, van is “respektje”; nem ő a párt jelöltje.

Nemesi Pált sikerült elérnünk telefonon. A kamara elnöke érdeklődésünkre közölte,

a 24 híre kacsa, mert ő biztosan nem a Fidesz polgármesterjelöltje. Sem korábban, sem mostanában nem volt ilyen jellegű megkeresés felé, de nem is vállalna pártpolitizálást.

– Az viszont valóban igaz, hogy köztem, illetve a kamara és a városvezetés között van nézetkülönbség arról, hogy Szeged jövőjét hogyan képzeljük el gazdasági értelemben. Úgy gondolom, és biztos vagyok benne, hogy tudnánk jobb, sikeresebb, prosperálóbb gazdaságot csinálni Szegeden annál, mint ami most van. És mindebben a vállalkozók jelentős része is támogat és kapacitál.

Érkezett tehát felkérés, hogy induljak el független polgármesterjelöltként Szegeden, de egyelőre még nem döntöttem ebben a kérdésben

– közölte Nemesi Pál, aki hozzátette, először a családjával fogja közölni a döntését, és csak utána a nyilvánossággal.

Előző sztori

Orvosok is a vérüket adták az egyetemen

Következő sztori

Csökken a felhőzet, de szeles időnk lesz