Politika

Menekülnek a szocialisták Ujhelyi ügye elől, Ujhelyi inkább fenyegetőzik

Menekülnek a szocialisták Ujhelyi ügye elől, Ujhelyi inkább fenyegetőzik

2019. április 6., szombat
Menekülnek a szocialisták Ujhelyi ügye elől, Ujhelyi inkább fenyegetőzik

Nem csak az MSZP elnöke, Tóth Bertalan lépett le a kínos kérdéseket hallva, vagy Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő, hanem maga Ujhelyi István is inkább fenyegetőzik, mint hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire.

Tegnap írtuk meg, hogyan "menekült el" a kamerák és a kérdések elől az MSZP elnöke, és a párt egy országgyűlési képviselője, miután a HírTV megpróbálta megtudni, hogy

lesz-e vizsgálat a legfrissebb információk tükérben

Ujhelyi háza és nyaralója miatt; amelyek felújítását

a SZEVIÉP vezetője szerint ők pénzeltek

. https://szegedma.hu/2019/04/kinos-elszaladt-a-kamerak-elol-az-mszp-elnoke-az-ujhelyi-ugy-miatt Most pedig előkerült egy olyan videó, amin maga Ujhelyi István fenyegeti az újságírókat - válaszok helyett. https://www.youtube.com/watch?v=5SRkSDuvdMQ Mint arról mi is beszámoltunk: Baranyi Sándor azt állítja, Ujhelyi István hazudott a sajtónak, amikor

körbevezette őket egykori házában

. A cégvezető ugyanis

bemutatott egy szerződést

, amely szerinte azt bizonyítja, hogy a SZEVIÉP fizette 38 millió forintért a politikus házának és balatoni nyaralójának felújítását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.