Politika

Kubatov-Lázár szövetsége miatt fogja bukni Szegedet Botka László

Kubatov-Lázár szövetsége miatt fogja bukni Szegedet Botka László

2019. április 29., hétfő
Kubatov-Lázár szövetsége miatt fogja bukni Szegedet Botka László

Kubatov Gábort, a Fidesz ügyvezető alelnökét kérdeztük a

444.hu-n megjelent

cikkel kapcsolatban, amiben azt írják, hogy szerintük Lázár János és Kubatov Gábor csatázik Szegeden. Elértük Kubatovot, aki szerint egy rossz viccre hasonlít a cikk, és az abban írt állítások is. - Az a klasszikus vicc jut eszembe, hogy állítólag Moszkvában Mercedeseket osztogatnak. Aztán kiderül, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Ennyit a 444 "tárgyilagos" és "hiteles" "cikkéről".

Lázár Jánossal a barátságunk erős, céljaink közösek, hogy Szegedet egy fejlődő, élhető várossá tegyük. Botka László tudja, hogy őt és a korrupt szocialista szegedi városvezetést ez a szövetség meg fogja buktatni,

ezért mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmet a korrupciós ügyeiről, a parkolási botrányról, és a Szeviép ügyről - közölte a párt alelnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.