Közélet

Kávét adtak és regisztrálták a bringákat a szegedi zsaruk

Kávét adtak és regisztrálták a bringákat a szegedi zsaruk

2019. április 8., hétfő
Kávét adtak és regisztrálták a bringákat a szegedi zsaruk

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a múlt héten több helyszínen is bűnmegelőzési tanácsokkal és egy jó kávéval várták az érdeklődőket - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szeged Pláza parkolójában két alkalommal jelent meg a Mobil Bűnmegelőzési Centrum kisbusza. A vásárlók egy frissen főzött kávé mellett beszélgethettek a bűnmegelőzési szakemberekkel az őket érintő vagyonvédelmi lehetőségekről. A kerékpárral érkezők részére ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosítottak a szakemberek arra, hogy kerékpárjaikat a BikeSafe programban regisztrálják. A két alkalommal összesen 56 kerékpár regisztrációjára került sor a Plaza előtt. A Mobil Bűnmegelőzési Centrum, illetve a Police Coffee keretében biztosított BikeSafe regisztrációval nem csak a szegedi lakosok élhettek, hiszen Tiszaszigeten, illetve Mórahalmon is regisztrálhatták a bicikliket a helyiek. A két településen összesen 84 kerékpárt vettek nyilvántartásba. Ezzel múlt héten több mint 130 bicikli került be a BikeSafe rendszerbe. Akinek esetleg eddig nem volt lehetősége kerékpárját regisztráltatni az legközelebb április 30-án 14 óra és 18 óra között teheti meg a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.