Politika

Fidelitas szembesítette Ujhelyit, aki válaszok helyett inkább betámadta a fiatalokat

Fidelitas szembesítette Ujhelyit, aki válaszok helyett inkább betámadta a fiatalokat

2019. április 9., kedd
Fidelitas szembesítette Ujhelyit, aki válaszok helyett inkább betámadta a fiatalokat

A szegedi Fidelitas „Ujhelyi, mutasd a számlákat!” feliratú molinóval jelent meg az MSZP aláírásgyűjtő standjánál, a szocialisták EP-képviselője pedig érdemi válaszok helyett rendesen nekiment a fiataloknak és perrel fenyegetőzött.

A szegedi Fidelitas „Ujhelyi, mutasd a számlákat” feliratú molinóval jelent meg kedden délelőtt az MSZP aláírásgyűjtő standjánál a Kárász utcán. Korponyai Ernő, a szegedi Fidelitas elnöke többször is megkérte Ujhelyit, hogy mutassa meg a házfelújításával kapcsolatos számlákat, a képviselő azonban a szokásához híven érdemi válaszok helyett inkább perrel fenyegette a sajtó munkatársait. Ujhelyi a saját bevallása szerint már megtette a szükséges lépéseket. - Szeretném jelezni, hogy tegnap aláírtam egy tucatnyi meghatalmazást az ügyvédemnek. Főszerkesztők, szerkesztők, újságírók, sajtóorgánumok, politikusok, akik hazugságokat állítottak, a törvény előtt fognak felelni – mondta Ujhelyi.

A szegedi Fidelitas "Ujhelyi, mutasd a számlákat!" feliratú molinóval üzent a szocialisták EP-képviselőjének. Fotó: Kovács Ferenc

Mint ismeretes,

Baranyi Sándor egykori Szeviép-vezér a Délmagyarnak adott interjúban

azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását.

Ujhelyi a házának bemutatásával próbálta ezt cáfolni,

de számlákat és szerződéseket nem mutatott. Csak annyit mondott, hogy a felújítás néhány-százezer forintba került. A „tárlatvezetésből” kiderült, hogy Baranyi állításainak megfelelően valóban található szauna, jacuzzi és borospince is az említett ingatlanban.

Baranyi ezt követően videó interjúban is megerősítette

azt, amit korábban mondott, miszerint a Szeviép fizetette az MSZP-s képviselő egykori házának 30-40 milliós felújítását. Sőt, szerinte ebből a pénzből juthatott Ujhelyi balatoni nyaralójána felújítására is.

Ujhelyi ezúttal sem tudta érdemben megcáfolni Baranyi Sándor, egykori Szeviép-vezér állításait. Fotó: Kovács Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.