Politika

B. Nagy László: a jövőnkről szól az EP-választás

B. Nagy László: a jövőnkről szól az EP-választás

2019. április 9., kedd
B. Nagy László: a jövőnkről szól az EP-választás

Folytatódott a Fidesz-KDNP aláírásgyűjtése az Európai Parlamenti választások előtt a Kálvária téren hétfőn. B. Nagy László országgyűlési képviselő elmondta: a választás tétje, hogy a jövő generáció számára megőrzi-e a kontinens keresztény értékeit.

Az országgyűlési képviselő arra is kitért, hogy többen azért lobbiznak a nemzetközi színtéren, hogy egyre inkább egységesítsék az uniós tagállamokat, így ne legyen eltérés például az országok adópolitikája között.

"Reményeink szerint Magyarországon és Európa többi államában is egyre több olyan képviselőnek szavaznak bizalmat az emberek, hogy bekerüljenek az Európai Parlamentbe a következő ciklusban, akik az államközösségekben képzelik el a jövőjüket. Bízunk benne, hogy az új Európai Parlament és a bürokratikus szervezetek élére olyan emberek kerülnek, akiknek fontos a jövő és Európa, a kereszténység, valamint szeretnének biztonságban élni a gyerekeik, unokáik érdekében" – mondta B. Nagy. "Ahogy itt, a szegedi Kálvária téren, Csongrád megye minden településén megtalálhatják a szavazópolgárok a standunkat, hogy Brüsszelben a magyar emberek érdekeiben érvényesíthessük Orbán Viktor miniszterelnök hét pontos tervét azokkal szemben, akik az Európai Parlamentben a brüsszeli érdekeket akarják ráerőltetni Magyarországra" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.