Bartók Csaba: Csak a Fidesz-KDNP képviseli Magyarország érdekeit

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mai nappal elkezdődött az európai parlamenti választás kampánya. Ennek apropóján Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke, valamint Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke sajtótájékoztatót tartott a Klauzál téren. Bartók szerint a jelenlegi helyzetben csak a Fidesz-KDNP pártszövetség képviseli Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét.

– Mi vagyunk az egyetlen pártszövetség, amely a jelenlegi helyzetben Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét képviseli – kezdte a sajtótájékoztatót Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke. – Az európai parlamenti választás lévén szeretnénk visszaállítani Európa illegális bevándorlás mentességét, elsősorban a magyarok, másodsorban az egyéb európai állampolgárok számára – fogalmazott Bartók.

” Csak a mi pártszövetségünk képviseli Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét.” – mondta Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke. Fotó: Kovács Ferenc

Bartók kitért arra is, hogy a szegediek számára miért bír kiemelt jelentőséggel a májusi EP-választás.

– Szegedtől néhány kilométerre húzódik egy határ, amelyet sikeresen védünk a kerítéssel. Ezt az állapotot szeretnénk továbbra is fenntartani.

Ez biztonságot jelent számunkra és Európa egyéb nemzetei számára is, valamit reményt ad a gyermekeinknek és unokáinknak, hogy nemzetek Európájában élhessenek

– mondta a szegedi Fidesz elnöke. Hangsúlyozta, aki úgy gondolja, hogy a kötelező betelepítési kvóta káros hatással van az országra, az támogassa aláírásával a Fidesz-KDNP pártszövetséget.

Bartók Csaba után Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke szólt az egybegyűltekhez.

– A mostani európai parlamenti választásnak a keresztény kultúránk és civilizációnk megőrzése is a tétje – kezdte beszédét Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke. –  Az Európai Unió alapítói, Robert Schuman és Konrad Adenauer is megfogalmazták: „Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.”

– folytatta.

Haág úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP EP-képviselői azért fognak dolgozni, hogy megőrizzék keresztény kultúránkat és civilizációnkat, ezért kéri országosan is és Szegeden is a választópolgárok támogatását.

A sajtótájékoztatót követően Bartók Csaba és Haág Zalán aláírásgyűjtésbe kezdtek a Tarján városrészben.

Tekintse meg a sajtótájékoztatóról készített videónkat:

 

Előző sztori

Mi magyarok meghalni is szépen tudunk!

Következő sztori

Londonból járt haza edzést tartani a SZOTE kupagyőztes trénere