Politika

Bartók Csaba: Csak a Fidesz-KDNP képviseli Magyarország érdekeit

Bartók Csaba: Csak a Fidesz-KDNP képviseli Magyarország érdekeit

2019. április 6., szombat
Bartók Csaba: Csak a Fidesz-KDNP képviseli Magyarország érdekeit

A mai nappal elkezdődött az európai parlamenti választás kampánya. Ennek apropóján Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke, valamint Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke sajtótájékoztatót tartott a Klauzál téren. Bartók szerint a jelenlegi helyzetben csak a Fidesz-KDNP pártszövetség képviseli Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét.

- Mi vagyunk az egyetlen pártszövetség, amely a jelenlegi helyzetben Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét képviseli – kezdte a sajtótájékoztatót Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke. - Az európai parlamenti választás lévén szeretnénk visszaállítani Európa illegális bevándorlás mentességét, elsősorban a magyarok, másodsorban az egyéb európai állampolgárok számára – fogalmazott Bartók.

" Csak a mi pártszövetségünk képviseli Magyarország érdekeit és bevándorlás mentességét." - mondta Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke. Fotó: Kovács Ferenc

Bartók kitért arra is, hogy a szegediek számára miért bír kiemelt jelentőséggel a májusi EP-választás. - Szegedtől néhány kilométerre húzódik egy határ, amelyet sikeresen védünk a kerítéssel. Ezt az állapotot szeretnénk továbbra is fenntartani.

Ez biztonságot jelent számunkra és Európa egyéb nemzetei számára is, valamit reményt ad a gyermekeinknek és unokáinknak, hogy nemzetek Európájában élhessenek

– mondta a szegedi Fidesz elnöke. Hangsúlyozta, aki úgy gondolja, hogy a kötelező betelepítési kvóta káros hatással van az országra, az támogassa aláírásával a Fidesz-KDNP pártszövetséget. Bartók Csaba után Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke szólt az egybegyűltekhez.

- A mostani európai parlamenti választásnak a keresztény kultúránk és civilizációnk megőrzése is a tétje – kezdte beszédét Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke. - Az Európai Unió alapítói, Robert Schuman és Konrad Adenauer is megfogalmazták: „Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.”

– folytatta. Haág úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP EP-képviselői azért fognak dolgozni, hogy megőrizzék keresztény kultúránkat és civilizációnkat, ezért kéri országosan is és Szegeden is a választópolgárok támogatását. A sajtótájékoztatót követően Bartók Csaba és Haág Zalán aláírásgyűjtésbe kezdtek a Tarján városrészben.

Tekintse meg a sajtótájékoztatóról készített videónkat:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.