Politika

Tisztázza Ujhelyi, hogy ki újította fel a házát!

Tisztázza Ujhelyi, hogy ki újította fel a házát!

2019. március 29., péntek
Tisztázza Ujhelyi, hogy ki újította fel a házát!

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján felszólította Ujhelyi Istvánt, az MSZP Európai Parlament képviselőjét, hogy számlákkal igazolja, hogy ki újította fel a szőregi városrészben található házát.

- Felszólítjuk a szocialisták Európai Parlamenti képviselőjét, Ujhelyi Istvánt, hogy tisztázza ki újította fel a szőregi városrészben található házát – kezdte a sajtótájékoztatót Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője. - Ha nincs titkolni valója, akkor mutassa meg a felújításról készített számlákat – folytatta.

Nacsa Lőrinc szerint itt az alkalom, hogy Ujhelyi tisztázza, hogy ki újította fel a házát. Fotó: Kovács Ferenc

-

A napokban robbant a hír

, miszerint a Szeviép egykori vezére azt vallotta, hogy cserébe az állami támogatásokért és megrendelésekért teljesen felújították Ujhelyi István házát, és a felújítást közbeiktatott cégen keresztül végezték – fogalmazott a képviselő.

Kiemelte, a felújítás akkori értéke az egykori Szeviép-vezér szerint 30-40 millió forint lehetett.

- A hírek szerint a felújított ház mögött saját wellness központ van, szaunával, medencével konditeremmel. A hatalmas telken boros pincét, sétányt és kerti tavat is kialakítottak, illetve a házat kívül-belül felújították – mondta. Nacsa hozzátette,

Ujhelyi István, aki a szocialisták egyik Európa Parlamenti listavezetője, napok óta idegesen cáfolja a hírt, és fenyegetőzik. Itt az alkalom, hogy végre válaszoljon a kérdésekre és tisztázza ki újította fel a házát.

- Azt kérjük, hogy vegye elő és mutassa meg a számlákat és a megbízásokat – zárta gondolatait.

Tekintse meg a sajtótájékoztatóról készített videónkat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.