Újra itthon a hokicsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap ismét hazai pályán szerepel a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű együttese a jégkorong OB II-ben. A szegediek ellenfele a tabella harmadik helyén álló Hevület lesz.

A szegedi jégkorong fennállásának 30. évfordulóját három hete vereséggel ünneplő Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ismét hazai pályán szerepel. A szegediek ellenfele a tabella harmadik helyén álló székesfehérvári Hevület lesz. A két csapat őszi összecsapásán 5–3-as fehérvári siker született. Prakab Gábor csapatának esélyeit csökkenti, hogy a vezetőedző betegség miatt nem számíthat egyik alapemberére, Balázs Csongorra.

– Sajnos influenzás vagyok, negyven fokos lázzal fekszem itthon, így biztosan nem fogok tudni vasárnap pályára lépni – mondta megkeresésünkre Balázs Csongor. – A legutóbbi mérkőzésünkön fantasztikus hangulat uralkodott a csarnokban, remélem most is hasonlóan sokan kilátogatnak, és szurkolnak majd a fiúknak. Bízom benne, hogy a srácok le tudják győzni a Hevületet. Ősszel is szoros mérkőzést játszottunk velük, ráadásul akkor még nem játszottak  nálunk a fiatal játékosaink, úgyhogy ebből a szempontból bizakodó vagyok – fogalmazott a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű játékosa.

Jégkorong OB II. 9. forduló

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Hevület
Vasárnap 18.00 Szeged, műjégpálya.

 

Előző sztori

Botka László nyugodt lehet: majd’ 50 milliója van a bankban

Következő sztori

Tavaszt hoz a hétvége Szegedre