Sport

Újra itthon a hokicsapat

Újra itthon a hokicsapat

2019. február 1., péntek
Újra itthon a hokicsapat

Vasárnap ismét hazai pályán szerepel a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű együttese a jégkorong OB II-ben. A szegediek ellenfele a tabella harmadik helyén álló Hevület lesz.

A szegedi jégkorong fennállásának 30. évfordulóját három hete vereséggel ünneplő

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ismét hazai pályán szerepel. A szegediek ellenfele a tabella harmadik helyén álló székesfehérvári Hevület lesz. A két csapat őszi összecsapásán 5–3-as fehérvári siker született. Prakab Gábor csapatának esélyeit csökkenti, hogy a vezetőedző betegség miatt nem számíthat egyik alapemberére, Balázs Csongorra. - Sajnos influenzás vagyok, negyven fokos lázzal fekszem itthon, így biztosan nem fogok tudni vasárnap pályára lépni – mondta megkeresésünkre Balázs Csongor. – A legutóbbi mérkőzésünkön fantasztikus hangulat uralkodott a csarnokban, remélem most is hasonlóan sokan kilátogatnak, és szurkolnak majd a fiúknak. Bízom benne, hogy a srácok le tudják győzni a Hevületet. Ősszel is szoros mérkőzést játszottunk velük, ráadásul akkor még nem játszottak nálunk a fiatal játékosaink, úgyhogy ebből a szempontból bizakodó vagyok – fogalmazott a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű játékosa.

Jégkorong OB II. 9. forduló

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Hevület Vasárnap 18.00 Szeged, műjégpálya.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.