Vereséggel jubilált a szegedi hoki – Galéria

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi jégkorong 30. születésnapján a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata 4-3-ra kikapott az Egerszegi Titánoktól vasárnap este a jégkorong OB II-ben.

A szegedi jégkorong fennállásának 30. évfordulójának ünnepe a szegedi és a debreceni öregfiúk csapat összecsapásával kezdődött, amelyet a hajdúságiak nyertek 5-2-re. Ezt követően játékos feladatokban mérték össze tudásukat a szülők és a gyerekek a jégen. A fő műsorszám ezután következett: népes szurkolósereg gyűlt össze a lelátón vasárnap este a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű- Egerszegi titánok OB II-es mérkőzésen.

Öregfiúk meccsel kezdődött az ünnepi program. ( Fotó: Kovács Ferenc)

A vendégek sokkal jobban kezdték a találkozót, alig tíz perc leforgása alatt három gólt is szereztek, a szegediek azonban még a harmad vége Varga találatával szépítettek.

A második játékrészben nagyrészt a hazaiak domináltak. A 800 fős publikum fellelkesült Varga második góljától, valamint attól, hogy a szegediek sikeresen kivédekeztek egy kettős emberhátrányt. Sőt, az öröm még tovább fokozódott, amikor két perccel a harmad vége előtt Rózsahegyi kiegyenlített.

Rózsahegyi találatával kiegyenlített a Szeged. ( Fotó: Kovács Ferenc)

A záró harmad elején ismét megszerezte a vezetést a zalai együttes, amely szurkolótábora szűnni nem akaró konfetti esővel díjazta kedvencei erőfeszítéseit. A folytatásban Maslac révén a szegedi kapuvasig jutottak, gólig azonban nem, így vereséggel zárult a szegedi hokiünnep.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű együttese legközelebb február 3-án, a Hevület ellen játszik hazai pályán.

Jégkorong OB II Alapszakasz
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Egerszegi Titánok 3-4 (1-3, 2-0, 0-1)
Szeged, műjégpálya 800 néző. Vezette: Nedjelkovics (Horváth B., Horváth T.).
Gól: Varga (2), Rózsahegyi ill. Ambrus, Bosnyák (2), Csata.
Kapuralövések: (13:11, 17:13, 8:14) 38:38.
Kiállítások: 12 perc ill. 12 perc.

Kovács Ferenc képgalériája a Szeged-Debrecen öregfiúk mérkőzésről:

Kovács Ferenc képgalériája a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Egerszegi hevület mérkőzésről:


Előző sztori

Ezektől a teáktól lehet fogyni

Következő sztori

Kezdődnek a központi írásbeli felvételi vizsgák