Újabb dátum a liget átadására, de most nem bízták a véletlenre

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 21-én, csütörtökön volt a liget felújításának kezdetének évfordulója. A határidőt tavaly szeptember végére tűzték ki, majd később novemberre, majd decemberre ígérték az átadást. A kivitelező most nem bízta a véletlenre, pontos dátumot nem mondott, de azt ígéri február végéig elkészül a beruházással.

– A beruházásnak már ténylegesen a befejező munkálatai zajlanak. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a burkolatoknak a besöprése, igazítása, tereprendezés, földfeltöltés, valamint füvesítési munkálatok zajlanak. Emellett pedig a szükséges burkolati jeleket festi fel a kivitelező – nyilatkozta a Szeged Televíziónak Tapasztó Sándor, a Szeged Pólus Fejlesztési nkft. projektigazgatója.

A Szeged televízió értésülései szerint, a kivitelező most azt ígérte, hogy február végéig elkészülnek és levonulnak a területről.

Azt már korábban megírtuk, hogy a kivitelező a beruházásra szánt 1 milliárd forint 14,8 százalékát, azaz 148 millió forintot kénytelen visszafizetni kötbér gyanánt. Ez a féléves csúszás tükrében meglehetősen baráti összegnek tűnik.

Előző sztori

Csaknem 18 ezer lakás épült tavaly

Következő sztori

Félidejéhez ért a zentai Történelmi Levéltár és az ÓNTE közös projektje