Kijött az elvonóról Curtis

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy hónapot töltött elvonókúrán Curtis, mely ma ért véget. A rapper Instagram-oldalán számolt be erről.

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot💪🏽😊 Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül… sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A tavalyi SZIN-en bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis szakítottak. Ezt előbbi a fesztivál nagyszínpadán, koncertje elején jelentette be. Majka a társa drogproblémáira hivatkozott. Mi videóban számoltunk be arról, hogy a backstage-be még mentőt is hívtak a fellépés előtt, feltételezhetően Curtishez.

A botrányt követő napokban Majka az Indexnek adott interjújában számolt be arról, hogy pontosan mi történt Szegeden. “Kiszállt a kocsiból és elszaladt” – mondta Curtisről. Ezután Curtis egy falunapról üzent korábbi társának, ám januárban úgy nyilatkozott, hogy Majkának volt igaza és elhatározta, elvonóra megy.

Előző sztori

Emlékszik még a szegedi tornádóra? – Videón a Széchenyi téri felfordulás

Következő sztori

Történelmi rekordot ért el az építőipar 2018-ban