Hírzóna

Zsinórban az ötödik (!!!) mentőcikket írja Botka László házi újságja

Zsinórban az ötödik (!!!) mentőcikket írja Botka László házi újságja

2019. január 16., szerda
Zsinórban az ötödik (!!!) mentőcikket írja Botka László házi újságja

Felülkerekedett bennük a pártkatona biztos. Napok óta egyre kétségbeesettebben próbálják védeni a Főnököt az egyetemi kritika miatt, amivel az önkormányzatot illetni merészelte a rektorhelyettes. Aki azóta erre csak ráerősített és közölte: fenntartja a kritikát.

Tegnap már írtunk arról, hogy

nagy az őrjöngés Botka László közpénzből fenntartott házi újságjában, a városvezetés ugyanis jól láthatóan zokon vette, hogy kritizálni merészelték őket az egyetemről.

Azóta sem állt le a kommunikációs terelés, de a szervilis lakáj-írások tengerében ember legyen a talpán, aki kiigazodik. Mindenesetre a városvezetést kiakasztó nyilatkozatot Zakar Péter tette, aki szerint az önkormányzat egyetemhez való hozzáállásával nagyon nincs rendben minden. A kritikára Zakar

rá is erősített a Facebookon

, ahol ezt írta többek között - részben reagálva Nagy Sándor alpolgármester értetlenkedésére:

"Kritizáltam az önkormányzatot, amely az utóbbi hónapokban nem működik együtt az egyetemmel. Sajnálom, hogy Nagy Sándor alpogármesternél a szakemberen felülkerekedett a fizetett pártember dühe. A párttitkárokat nem nálam kell keresni..."

Zakar Péter posztjából egyébként kiderül az is, a Délmagyar újságírója nem volt éppen a topon, amikor idézte a rektorhelyettes bizonyos szakmai mondatait, de

ez a lényegen nem változtat: a professzor fenntartja a városvezetést érintő kritikáját.

Ezt pedig - a vehemens "cikkekből" ítélve - a városvezetés és házi bértollnokaik nem bírják elviselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.