Közélet

Megjavíttattuk a jegyautomatákat

Megjavíttattuk a jegyautomatákat

2019. január 11., péntek
Megjavíttattuk a jegyautomatákat

Talán a korábbi cikkeink is közrejátszottak abban, hogy pár nap alatt elhárították a jegyautomatákban keletkezett üzemzavart.

Hétfőn beszámoltunk róla

, hogy a városban több helyen nem működnek az SZKT jegyautomatái.

Azt is megírtuk

, hogy a probléma nem új keletű, hiszen korábban a járműveken található fedélzeti automaták hibásodtak meg rendszeresen. A közlekedési társaságtól pontos adatokat kaptunk: számításaik szerint

évente átlagosan ötvenszer keletkezik üzemzavar a készülékekben.

A hétfői cikkünk alatti kommentmezőben egy hozzászóló jelezte, hogy

a Nagyállomásnál található jegyautomata évek óta nem működik.

Az olvasónk felvetése igaznak bizonyult. „A vasútállomás kijáratánál az SZKT jegy és bérletpénztárat üzemeltet évek óta.

Emellett volt a kijáratnál egy több mint 10 éves automata, amit idén nyáron valóban végleg kikapcsoltunk, mert alkatrész utánpótlása már nem volt biztosított, életkora miatt pedig állandóan szervizelni kellett.

Ennek a helyére érkezett egy új berendezés 2018 telén.” – tájékoztatott bennünket az SZKT.

Elhárították az üzemzavart

A közlekedési társaság közleményben jelezte, hogy a budapesti szállító csütörtökön befejezte a javítási munkálatokat, így

a Nagyállomáson és a Mars téren ismét működnek az automaták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.