Közélet

Jó Reggelt Szeged! – Rettentően felhúzta magát Szeged szocialista képviselője, de mitől lett ideges?

Jó Reggelt Szeged!  – Rettentően felhúzta magát Szeged szocialista képviselője, de mitől lett ideges?

2018. december 12., szerda
Jó Reggelt Szeged!  – Rettentően felhúzta magát Szeged szocialista képviselője, de mitől lett ideges?

Rettentően felhúzta magát Szeged szocialista képviselője, de a kényes kérdésekre nem válaszolt. Valamint az is kiderült, hogy a 2022-es férfi kézilabda-Eb-re új sportcsarnok épül Szegeden, ami 2021 szeptemberére készül el, az új létesítményre 2014 óta szükség van.

A Felső Tisza-parton vadonatúj aréna épül, amelynek befogadóképessége meghaladja a nyolcezer főt. Remélhetőleg 2021 szeptemberére birtokba is vehetik a MOL-Pick Szeged játékosok,

és a 2021–2022-es Bajnokok Ligája szezont már ott tudják elkezdeni.

Együtt – Értük! címmel Információs Családi Napot rendez a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családoknak december 12-én a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

Egész nap programokkal, terápiás kutyás foglalkozásokkal várják az érintetteket.

A Kétfarkúak egy új alkalmazást fejlesztettek ki, melyből kiderül, hogy ha nagyon kell pisilni, hol tudjuk ezt megoldani.

Az alkalmazás használatakor jól látszik, hogy Szegeden sehol,

a legközelebbi nyilvános WC Hódmezővásárhelyen van. Rettentően felhúzta magát Szeged szocialista képviselője, de a kényes kérdésekre nem válaszolt. Viszont alaposan rendreutasította azokat az újságírókat, akik kérdezni merészeltek a sajtótájékoztatóján.

De mitől lett ennyire ideges?

Ha további híreket olvasna, kattintson!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.