Sport

Győzelemmel zárta az évet a Szent Mihály

Győzelemmel zárta az évet a Szent Mihály

2018. december 4., kedd
Győzelemmel zárta az évet a Szent Mihály

3-2-es győzelmet aratott a Szent Mihály női labdarúgócsapata a Győri ETO otthonában a Jet-Sol Női Liga 12. fordulójában. Hódi Mihály együttese az osztályozót jelentő 7. helyen zárta az évet, azonban a biztos bennmaradás érdekében a szezon végére szeretnének legalább még egy helyet előrelépni tabellán.

Jól kezdődött a Győr elleni összecsapás a Szent Mihály számára, hiszen Szil Tünde góljával már a 13. percben megszerezték a vezetést. Sokáig azonban nem örülhettek, ugyanis még a szünet előtt fordított a házigazda. A második játékrészben végig a Szent Mihály dominált, ennek eredményeként a 71. percben Szil egyenlített, majd három perccel a lefújás előtt szabadrúgásból is betalált, ezzel beállította a 3-2-es végeredményt. - Egyáltalán nem ért váratlanul a győzelmünk – kezdte nyilatkozatát Hódi Mihály, a Szent Mihály vezetőedzője. - A pécsi vereségünk után kitűztünk magunk elé egy négy hetes tervet, amelynek a célja az volt, hogy legyőzzük a Győrt. Ebben a négy hétben minden edzést, és mérkőzést a Győr meccsnek rendeltünk alá - tulajdonképpen a Ferencváros, az MTK és a Diósgyőr ellen is az ETO ellen készültünk. Szerencsére bevált ez az elképzelésünk, így győzelemmel zárhattuk a naptári évet. Tizenkét fordulót követően a Szent Mihály két győzelemmel a hetedik - osztályozót jelentő - helyen áll a bajnokságban. Hódi szerint csapata többre is képes lett volna, azonban a komoly sérülés hullám megnehezítette a lányok dolgát. - Úgy érzem, hogy bennünk maradt néhány pont. Kicsit balszerencsések voltunk, mivel egy elég komoly sérüléshullám sújtotta a csapatot. Bízom benne, hogy télen sikerül megerősítenünk a keretünket. Mindenképpen a bennmaradás a célunk, nem szeretnénk izgulni a szezon végén, el akarjuk kerülni az osztályozót – zárta gondolatait Hódi.

JET-SOL Liga Női NB I 12. forduló:

ETO FC Győr - Szent Mihály 2-3 (2-1)

Győr, ETO Stadion, Játékvezető: Sipos Tamás, Révész Csilla, Imrő János

ETO FC Győr

: Csontos – Kovács, Fél P., Sárosi, Tillinger (Fleck 57.), Süle, Fél A., Gődér, Dénes D. (Plóner 76.), Bódai, Erdész (Zsédely 90.)

Szent Mihály:

Skoric – Harcel, Szil, Papp D. (Vigh 88.), Zimányi Kovács, Sávai, Koprena, Bartalis, Lipták, Pilán, Török Gól: Fél Alexandra (19.), Erdész Fanni (24.) illetve Szil Tünde (13., 71. 87.)

A bajnokság állása:

(Kiemelt kép: St. Mihály Futball Club)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.