Ötgólos meccsen nyert a SZEOL Szentlőrincen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Siha Zsolt együttese 3-2-re legyőzte az éllovas Szentlőrincet.

A mérkőzés beharangozóját ITT olvashatja.

Online tudósításunk a mérkőzésről:

 

93. perc: Vége! Egy rendkívül izgalmas és fordulatokkal teli meccsen 3-2-re legyőzte a SZEOL a Szentlőrincet. 

92. perc: Cserél Siha: Péter nem tudja folytatni, Buzási áll be a helyére.

91. perc: Áll a játék, Péter ápolásra szorul. 

90. perc: Letelt a rendes játékidő, a játékvezető kettő percet hosszabbít.

89. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL! Hatalmas gól! Pacéka félmagasan középre dobta ki a labdát, pontosan Horváth elé, aki 30 méterről ballal átemelte a kint álló kapus fölött. 2-3! 

87. perc: Mindent egy lapra feltéve támad a Szentlőrinc, de nem tudnak helyzetet kialakítani.

84. perc: Ondrejó szabadrúgása ismét veszélyesen csavarodott a kapu elé, a hazaiak azonban most tisztázni tudtak.

81. perc: Kéri szabálytalanul keresztezte Keresztes útját, ezért a játékvezető felmutatja sárga kártyáját.

79. perc: Másodpercekig van csak a labda a szegedieknél – nagyon hosszú lesz még ez a hátralevő 10 perc.

77. perc: Újabb csere a hazaiaknál: Tóth váltja Hampukot.

76. perc: Bata élesen a kapu elé csavarta a labdát, Leindler viszont remek ütemben mozdult ki, és szedte fel a játékszert.

74. perc: Az utóbbi percek inkább a Szentlőrincről szólnak – sajnos beszorul a SZEOL, és közben egyre paprikásabb a hangulat a pályán.

72. perc: Szinte pontosan ugyanonnan végezhetett el szabadrúgást Hampuk – ezúttal a sorfalba bombázta.

70. perc: Hampuk 18 méteres szabadrúgása pont középre ment, Leindler magabiztosan védte.

68. perc: Cserélnek a hazaiak is: Hleba le, Temesvári be.

66. perc: Jön az első csere: Tomisics hagyja el a pályát, helyén Horváth a folytatásban.

65. perc: Hampuk 35 méteres, erőteljes szabadrúgását Leindler magabiztosan hárította.

62. perc: GÓÓÓL! Hát ki más, mint Péter Antal?! A szegediek támadója zsinorban a harmadik meccsén is betalál. Ondrejó végzett el szabadrúgást jobboldalról, ami megint csak Gál fejére csavarodott, a szegediek belső védője a kapufára fejelte, a kipattanót  pedig Péter könyörtelenül bepofozta. 2-2! 

59. perc: Az utóbbi percekben hátul járatta a labdát a SZEOL, a hazaiak fegyelmezetten zárnak a középpályán.

57. perc: Kéri próbálkozott húsz méterről, a lövése nem okozott különösebb gondot Pacékának.

55. perc: Gajág pokróc kemény belépője sárga lapot ért.

53. perc: Ondrejó jobboldali szabadrúgása pontosan Gál fejére csavarodott, a szegedi védő erőtlen fejese Pacéka kezében landolt. Nagy helyzet volt!

50. perc: Keresztes esett el Grünvald szorításában az öt és feles sarkán, a játékvezető sípja azonban néma maradt.

49. perc: Egy kényszerítőt követően Keresztes tört be a tizenhatoson belülre, centerezését a bevetődő Tomisics blokkolta.

47. perc: Gajág tértölelő indítása elsőre jónak tűnt Grünvaldnak, a labda azonban megcsúszott a vizes füvön, így a szegediek balbekkje nem érhette már utol.

46. perc: Elkezdődött a második felvonás.

SZÜNET

45. perc. Vége az első játékrésznek! A gyors gólváltást követően többet dominált a SZEOL, azonban Havas 42. percben szerzett góljának köszönhetően  a szünetben a hazaiknál az előny.

42. perc: GÓL! Megint vezet a Szentlőrinc. Egy baloldali sarokrúgást követően ide-oda pattogott a labda a tizenhatoson belül, míg végül Havas elé került, aki kíméletlenül bebombázta. 2-1

39. perc: Érdekes jelenet: áll a játék, mert Harsányi a nagy rohanásban elhagyta a sípcsontvédőjét, nincs azonban nála szikszalag, hogy visszaerősítse, ezért a másodedzőnek kell bevinni neki.

37. perc: Elképesztő harciasság mindkét oldalon – szó szerint csúsznak másznak a csapatok.

34. perc: Felváltva rohamoznak a csapatok, de az utóbbi percekben nem jegyezhettünk fel lövőhelyzetet.

30. perc: Tomisics tört be lendületből a tizenhatoson belülre, majd Nagy szorításában feldobta magát. Barna sporttárs sárga lappal díjazta Tomisics alakítását.

27. perc: Kozics alapvonali szabadrúgása után a labda átszállt hosszúra, Rácz visszafejelte középre, Gál pedig fordulásból fölélőtte. Átvette az irányítást a SZEOL!

24. perc: Gól, de nem adja meg a játékvezető! Egy SZEOL szögletet követően Rácz bebólintott a labdát, de előtte Gajág ellökte az őt szorosan fogó Hampukot, úgyhogy a szabadrúgással jöhetnek a hazaiak.

22. perc: Elmaradt egy büntető! Kéri egy az egyben vezethette a labdát Pacékára, el is tolta mellette, majd összeütközött a hazaiak kapusával. A játékvezető a félpályáról szemlélte mindezt, majd egy rövid habozást követően továbbot intetett, és a hevesen reklamáló Péternek sárga lapot adott.

20. perc: Elég kemény belépők tarkítják a mérkőzést, a játékvezető azonban eddig még nem nyúlt a zsebéhez.

17. perc: Hampuk végezhetett el szabadrúgást ezúttal a jobbösszekötő helyéről. Az első gól szerzője legurította lövésre Harsányinak, akinek a tizenhat méteres próbálkozását Gál  bevetődve blokkolta.

15. perc: Keresztes Bence indult meg öles léptekkel a szegedi kapu felé, átcselezte magát három emberen is, az alapvonal azonban megállította, így kirúgással folytatódhat a mérkőzés.

14. perc: Siha Zsoltot figyelmezteti a játékvezető – a szegediek mestere azt nehezményezi, hogy a hazaiak rendre szabálytalanul végzik el a partdobásokat.

11. perc:  Kéri robogott el a jobboldalon, majd centerezett Péternek, Pacéka azonban szemfüles volt és kivetődve magához ölelte a labdát.

7. perc: GÓÓÓL! Máris itt a válasz! Kozics végezte el az első szegedi sarokrúgást, a labda átszállt a hosszú oldalra Ondrejóhoz, a csapatkapitány visszakanalazta az ötösre, Gajág pedig mindenkinél magasabbra ugrott és becsúsztatta a hosszúba. 1-1!

5. perc: Nagyon agresszíven letámadnak a hazaiak,  nem tudja kihozni a labdát a SZEOL.

3. perc: GÓL! Vezet a Szentlőrinc. Hleba agresszivitásának köszönhetően fontos párharcot nyert Ondrejóval szemben, majd a tizenhatos vonaláig vezette a labdát ahol a szegediek csapatkapitánya lerántotta. A kiszorított helyről járó szabadrúgást Hampuk végezte el, a labda pedig a lábak erdejében besurrant a hosszú alsóba. 1-0.

1. perc: A szegediek kezdték a találkozót.

12.55: Érkeznek a csapatok a pályára: A SZEOL a szokásos fekete szerelésében, míg a Szentlőrinc tiszta fehérben futballozik a mai napon. 

12.45: A hazaiak kezdőjében 22-es számmal az a Harsányi István szerepel, aki a 2016/17-es szezonban még a SZEOL-t erősítette. Harsányi 19  NB II-es bajnoki és 2 Magyar Kupa meccsen lépett pályára kék-fekete színekben.

12.38: Nagy szeretettel köszöntöm a SzegedMa.hu olvasóit a Szentlőrinci Sporttelepről, ahol hamarosan elkezdődik az éllovas Szentlőrinc, és a dobogó harmadik fokán álló SZEOL SC összecsapása az NB III Közép csoportjának 16. fordulójában. Borult idő és szemerkélő eső fogadja a csapatokat. A pálya talaja elég mélynek tűnik, úgyhogy komoly erőnléti megpróbáltatásoknak néznek elé az együttesek. 

NB III Közép csoport, 16. forduló

Szentlőrinc – SZEOL SC 2-3 (2-1)
Szentlőrinc, vezeti: Barna Gábor (Kiss Balázs, Perák András).
Szentlőrinc: Pacéka – Nagy, Bodó, Havas, Hampuk, Bata, Fenyvesi, Keresztes, Sili, Harsányi, Hleba. Vezetőedző: Turi Zsolt.
SZEOL: Leindler – Rácz, Grünvald, Gajág, Pócs, Tomisics, Ondrejó, Kéri, Kozics, Gál, Péter. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Gól: Hampuk (3.), Havas (42.) ill. Gajág (7.) Péter (62.), Horváth (90.)

Előző sztori

Képekben a Pick Szeged BL-bravúrja

Következő sztori

Macron a gyurcsányi úton: gumibotokkal, könygázzal, vízágyúval oszlatták a párizsi tüntetést

Legutóbbi hasonló cikkek