Politika

Saját feleségére mutogat Ujhelyi István a VIP-bérletes botrányban

Saját feleségére mutogat Ujhelyi István a VIP-bérletes botrányban

2018. november 2., péntek
Saját feleségére mutogat Ujhelyi István a VIP-bérletes botrányban

Maga ismerte be, hogy arra az autóra is kapott ingyenes VIP-bérletet Szegeden, ami a felesége nevén volt! Egy-egy ilyen bérlet ára egyébként 186 ezer és 246 ezer forint között mozgott. Másoknak ennyit kellett fizetni.

Nagyon nem tetszett Ujhelyi Istvánnak

ez a cikkünk

. Vagyis az, amelyik arról szól, hogy

totál hülyének nézi a baloldal a szegedieket

és

azon dolgoznak nagy erőkkel, hogy bemagyarázzák az embereknek, miért nem baj, hogy első fokon börtönbüntetésre ítélte a bíróság Botka László bizalmi embereit, szegedi városvezetőket.

Cikkünk végén kitértünk arra is, amiről a közpénzen fenntartott baloldali lakájmédia nem ír, hogy

  1. Kit és miért rejteget Botka László, éskinek intézett önmagán kívül VIP-parkolóbérletet (mivel neki autója sincs)? (A legutolsó információ szerinta családjának, de ez egyelőre nem hivatalos.)

  2. Kit rejtegeta szegedi MSZP-s országgyűlési képviselő, Szabó Sándor, ugyanis ő is kétszer annyi szuperbérletet kapott, mint mások.

  3. Kit rejtegetUjhelyi István, MSZP-s EP-képviselő, aki szintén kétszer annyi ingyen bérletet kapott, mint mások?

Ezekre a kérdésekre már beadtuk a közérdekű adatigénylést, amire nem reagált sem az önkormányzat, sem Botka László, sem Ujhelyi István, sem Szabó Sándor - írtuk.

Lényegében azonban a szegediek fizették nekik – pontosabban azoknak, akik használják – ezeket a full extrás parkolóbérleteket,

ezért is fontos kérdések ezek.

Spam után döbbenet: Ujhelyi István elvált feleségére mutogat

Ujhelyi István a Facebookon reagált cikkünkre, amiben azt írta: ő küldött választ, de az bizonyára nem tetszett nekünk, ezért nem hoztuk le. De nem így történt.

Kiderült, hogy Ujhelyi e-mailje a "kéretlen üzenetek" között landolt, talán az EU-s elektronikus címe, vagy ki tudja miért, de alapból a fake news és a gagyi reklámok közé pakolta a rendszer. Most viszont megmutatjuk a maga teljességében, ugyanis

ebben a levélben Ujhelyi maga ismeri el, hogy a felesége nevén lévő autóra is kapott szegedi VIP-parkolóbérletet Botka bizalmasaitól.

A szocialista képviselő ugyanis - Botka László és Szabó Sándor mellett - szintén kétszer annyi ingyen bérletet kaphatott, mint mások; noha a vagyonbevallásában akkor nem szerepelt saját autó. (Az Országgyűlés alelnökeként pedig szolgálati autóval közlekedett.)

Azért kapott kettő ingyen bérletet tehát, mert "a magyar országgyűlés alelnökeként az állami gépkocsit is rendszeresen használtam Szegeden,

nem csak a magán gépjárművet, ami a feleségem nevén volt"

- írta dühös és kioktató levelében a képviselő. Mindezek után egyre megalapozottabbnak tűnik az a KDNP frakcióvezetője által mondott, de hivatalosan egyelőre meg nem erősített információ, miszerint

a szocialista politikusok és Botka László családtagjai kapták meg az ingyenes VIP-parkolóbérleteket

, amivel bárhol, bármikor és bármeddig ingyen parkolhatnak a városban. Egy-egy ilyen bérlet ára egyébként 186 ezer és 246 ezer forint között mozgott - derült ki a bírósági iratokból. Másoknak tehát ennyit kellett fizetni ezekért.

"Vica új életet kért magának"

A szocialista politikus egyébként elvált a levelében említett feleségétől, és erről saját maga is "

mellébeszélés nélkül" nyilatkozott

a BLIKK-nek még 2016-ban.

"Kapcsolatunk már nem bírta ki az állandó brüsszeli munkámat. Vica új életet kért magának, ő kezdeményezte a szétválást"

- öntötte ki a szívét a politikus a bulvárlapnak. A cikkből pedig az is kiderült ugyanakkor, hogy Ujhelyi "máris újra szerelmes"!

(Borítókép: Ujhelyi István Facebook)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.