Politika

Jobb az emberekkel együtt kormányozni, mint ellenük

Jobb az emberekkel együtt kormányozni, mint ellenük

2018. november 9., péntek
Jobb az emberekkel együtt kormányozni, mint ellenük

Magyarország más országokkal ellentétben kikérte az emberek véleményét a migráció ügyében, ahol pedig ezt nem tették meg és migrációpárti politikát folytattak, ott bizalomvesztést szenvedtek a politikusok - hangsúlyozta a miniszterelnök, pénteken.

Orbán Viktor az Európai Néppárt most véget ért helsinki kongresszusáról beszámolva a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában azt mondta, nem volt nehéz eldönteni, kire szavazzanak a két lehetséges elnökjelölt közül, mivel egyikőjük egy szélsőségesen liberális bevándorláspárti politikus volt, míg a másik, Manfred Weber egy bajor kereszténydemokrata politikus. Hangsúlyozta, Magyarország más országokkal ellentétben kikérte az emberek véleményét a migráció ügyében, ahol pedig ezt nem tették meg és migrációpárti politikát folytattak, ott bizalomvesztést szenvedtek a politikusok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.