Hiába volt partiban, elbukott a SZEOL a Kaposvár ellen (FOTÓKKAL)

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2-1-re nyert a Kaposvári Rákóczi a vasutas stadionban.

Online tudósításunk a meccsről:

 

92. perc: Itt a vége, de nem csak a meccsnek, hanem a SZEOL kupamenetelésének is. Hiába volt jobb egy félidőn keresztül másodosztályú ellenfelénél a szegedi együttes, 2-1-es győzelmével a Kaposvár jutott a legjobb 32 közé a Magyar Kupában. Köszönjük a figyelmet!

90. perc: GÓÓL! Rácz jóvátette iménti hibáját! Horváth sarokrúgása átszállt a hosszúra, Tomisics kapásból kapura küldte, Rácz belecsúsztatott, és ezzel szépített. 1-2!

88. perc: Gól! Andorka könyörtelenül bebombázta, Prokopnak esélye sem volt. Ezzel alighanem eldőlt a továbbjutás sorsa.

87. perc: Tizenegyes! Andorka lövésébe Rácz beleütött kézzel, és mivel mindezt a tizenhatoson belül tette, a játékvezető büntetőt ítél.

85. perc: Andorka indítását Zsiga még biciklivel se érte volna el.

83. perc: Nem tudja kihozni a labdát a SZEOL, a vendégek nagyon fegyelmezetten visszazárnak.

80. perc: Egy húsz méterről elvégzett kaposvári szabadrúgás után, Prokopnak kellett nagyot nyújtóznia.

78. perc: Csak néhány centin múlt! Horváth cselezte be magát a tizenhatosig, ballábas életerős lövése épphogy csak elkerülte a kaput.

73. perc: Sajnos a hajrára alábbhagyott a mérkőzésre eddig jellemző lüktető iram, de mivel az első játékrészben is a semmiből született a gól, bízhatunk benne, hogy tartogat még fordulatokat a hátralévő bő negyedóra.

71. perc: Siha is utoljára cserél a meccsen: Péter Antal váltja Pócs Tamást.

71. perc: Kihasználja utolsó cserelehetőségét is a Kaposvár: Nagy Krisztián érkezik, az imént ordító ziccerben hibázó Godzsajev helyére.

67. perc: PROKOP! Megint egy félpályáról elvégzett szabadrúgás okozott gondot a szegedieknek: Rácz érthetetlen módon Csernákhoz fejelte a labdát, aki középre játszotta azt, belül pedig teljesen üresen érkezett Godzsajev, a középre tartó lövését Prokop lábbal hárította.

65. perc: Csernák húzott jobbról befelé, ballábas lövését a bevetődő Grünwald blokkolta.

64. perc: A második félidő sokkal kiegyenlítettebb mint amilyen az első volt, nem tudott még komolyabb lehetőséget kidolgozni ebben a játékrészben a szegedi együttes.

63. perc: Siha Zsolt is változtat csapatán: Forró Attila hagyja el a pályát, Kozics Barnabás érkezik a helyére.

61. perc: Ismét cserél Waltner: Borbély váltja Kollegát.

59. perc: Könnyen lehet, hogy Horváth medicinlabdával szokott gyakorolni, ugyanis az iménti szabadrúgása legalább öt méterrel szállt el a középen érkező társak feje fölött.

56. perc: Prokop meccsben tartotta a SZEOL-t! Fellazultak hátul a hazaiak, Kollega ezt kihasználva végigrobogott a baloldalon, majd kissé kiszorított szögből megpróbálta bevenni a szegedi kaput, Prokop eszén azonban nem tudott túljárni – bravúrral hárított a kapus.

54. perc: Meleg pillanatokat élt át most a Kaposvár: Horváth oldalvonal mellől elvégzett szabadrúgása élesen a kapu elé kanyarodott, Slatka csak öklözni merte a labdát, ami Forró elé került, a középpályás még valahogy középre tudta kanalazni, a kapu torkából azonban kivágták a vendég védők.

53. perc: Lévai előbb remekül szerelt, majd tetszetős cselekkel megtartotta a labdát, amit ezután üres területbe játszott, a felfutó Horváth még el tudta érni az alapvonal előtt, a beadásába viszont önfeláldozóan belevetődött egy kaposvári.

49. perc: Lévai próbálkozott távolról, a lövése nem okozott izgalmakat.

46. perc: Mindkét vezetőedző cserélt a szünetben: A hazaiknál Horváth Péter váltotta Göncző Lászlót, a vendégeknél Vachtler Csaba érkezett Nagy János helyére.

SZÜNET

45. perc: A játékvezető nem hosszabbít, lefújja az első játékrészt. Sajnos a semmiből vezetést szerzett a Kaposvár, a játékképe alapján azonban minden esélye meg van még Siha Zsolt együttesének, hogy kiharcolja a továbbjutást.

43. perc: A gól megfogta a hazaiakat, a Kaposvár egymás után vezethetett két életveszélyes kontrát, Csernák azonban mindkétszer elügyetlenkedte a lehetőséget.

41. perc: Gól! Vezet a Kaposvár. A félpályáról végezhetett el egy szabadrúgást a vendég csapat, a labda valahogy Andorka elé került, aki tíz méterről, fordulásból kilőtte a jobb felső sarkot. Ez nem volt benne a meccsben…

39. perc: Kicsit most beszorul a SZEOL, de egyelőre nincs nagy baj szerencsére.

35. perc: Nem volt veszélytelen! A labda átszállt a hosszú oldalra, ahol Kollega teljesen tisztán, fordulásból kapura küldte, Prokop viszont résen volt és hárított.

34. perc: Szöglethez jutnak a vendégek.

29. perc: Ebben is több volt! Tomisics mélységi indításával Kéri roboghatott el a jobboldalon, akinek a centerezése elhalt az első kaposvári védőben.

26. perc: Prokop óriási kirúgásával Göncző nyargalt a kapu felé, a centerezése viszont pontatlan volt Pócsnak, így nem alakult ki gólhelyzet.

23. perc: Egyre közelebb a gólhoz a SZEOL! Ismét Ondrejó volt az, aki a jobboldalon a védelem mögé tudott kerülni, majd középre tette a labdát, Kéri ollózó mozdulattal próbálkozott, a lövés azonban levágódott a Tratyneken.

19. perc: Pócs Tamás a félpályáról indulva egészen a tizenhatos előterébe cselezte magát, majd ballal próbálkozott, kevés sikerrel.

16. perc: Továbbra is a SZEOL birtokolja többet a labdát, a vendégek egyelőre minden erejükkel a védekezésre összpontosítanak.

12. perc: Ondrejó két embert is befűzött a jobbszélen, majd laposan Kérinek centerezett, aki estében nem tudta már elérni a labdát, a védő lábát azonban igen, így kaposvári szabadrúgással folytatódhat a mérkőzés.

10. perc: Göncző próbálkozott a tizenhatos előteréből, a lövéstől azonban nem emelkedett meg Slatka pulzusa, a labda méterekkel fölészállt.

8. perc: Eddig abszolút a hazaiak akarata érvényesül,  az agresszív letámadásnak köszönhetően nem tudja kihozni a labdát a saját térfeléről a Kaposvár.

5. perc: Túl vagyunk az első komolyabb helyzeten! Kéri bolondította meg őrzőjét a jobboldalon, majd ballal bekanyarintotta a labdát a tizenhatoson belülre. Grünvald érkezett mélységből, és fejelhetett viszonylag tisztán, a labda azonban pár centivel elszállt a keresztléc fölött. Jól kezd a SZEOL!

3. Ondrejó lágy bokamozdulattal belöbbölte a labdát a kaposvári védők mögé, az indításra rástartolt Lévai, a kapus azonban előnyösebb helyzetben volt, és felszedte a játékszert.

2. perc: A nem túl szurkolóbarát kezdési időpont ellenére, közel 200 néző összegyűlt a lelátón.

1. perc: A vendégek kezdték a találkozót.

12: 28: Érkeznek a csapatok a pályára, a SZEOL a szokásos fekete szerelésében, míg a Kaposvár tiszta zöldben futballozik a mai napon.

12:20: Nagy szeretettel köszöntöm a kedves olvasóinkat a Vasutas Stadionból. Kellemes, napsütéses idő van, 21 fokot mutat a hőmérő. 

Magyar Kupa 7. forduló
SZEOL SC – Kaposvári Rákóczi 1-2 (0-1)
Szeged, Vasutas Stadion, 250 néző. Vezette: Oláh Gábor (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).
SZEOL SC: Prokop – Rácz, Grünvald, Lévai, Pócs (73. Péter), Tomisics, Ondrejó, Göncző (45. Horváth), Forró (63. Kozics), Kéri, Gál. Edző: Siha Zsolt.
Kaposvári Rákóczi: Slatka – Fodor, Godzsajev (71. Nagy K.), Nagy J. (45. Vachtler), Andorka, Tratynek, Zsiga, Csiszer, Kollega (61.Borbély), Horváth F., Csernák. Edző: Waltner Róbert.
Gól:Rácz (90.) ill. Andorka (41., 88.)

A találkozó beharangozóját ITT olvashatja.

Kovács Ferenc képgalériája a meccsről: 

Előző sztori

Árokba csapódott egy autó Fábiánsebestyén közelében

Következő sztori

47 kiló mariskával bukott le egy macedón drogcsempész Röszkén