Újabb bravúrra készül a SZEOL

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Siha Zsolt együttese szerdán az NB II-es Kaposvári Rákóczit fogadja a Vasutas pályán a Magyar kupa 7. fordulójában. A legjobb 32-be jutás a tét.

Megismételné előző körben aratott bravúros teljesítményét a SZEOL SC a Magyar kupában. A kék-feketék az országos főtábla első körében a másodosztályú Balmazújvárost búcsúztatták hazai pályán, szerdán a szintén NB II-es Kaposvári Rákóczi ellen harcolhatják ki a legjobb 32-be jutást.

A somogyiak pazar formában várhatják az összecsapást, hiszen az NB II első fordulója óta nem kaptak ki, jelenleg negyedikek, és csupán három pont választja el őket az éllovas Gyirmóttól. A Kaposvár a Magyar kupa előző fordulóban a Vas megyei I. osztályban szereplő Király SZE-t búcsúztatta idegenben.

– Véleményem szerint a szerdai meccs nehezebb lesz, mint amilyen a Balmazújváros elleni volt, de mindenképpen szeretnénk továbbjutni.

Tisztában vagyunk vele, hogy a Kaposvár az esélyes, de már többször is bizonyítottuk, hogy hazai pályán bárkit képesek vagyunk meglepni. Hasonló állapotban vannak a csapatok, bízom benne, hogy ismét sikerül bravúros teljesítményt produkálnunk

– fogalmazott a találkozót megelőzően Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője.

Siha Zsolt sérülés miatt nem számíthat Beretkára és Buzásira. Gajág Gergő játéka kérdéses. Göncző azonban felépült, és visszatérhet a csapatba Kéri Tamás is.

Magyar kupa 7. forduló
2018.10.31, szerda 12.30

SZEOL SC – Kaposvári Rákóczi
Szeged, Vasutas Stadion. Vezeti: Oláh Gábor (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).  
SZEOL SC: … Edző: Siha Zsolt.
Kaposvári Rákóczi: … Edző: Waltner Róbert.

A mérkőzésről online tudósítással jelentkezünk.

Előző sztori

10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben

Következő sztori

Iráni embercsempész a bosnyák migránslázadás kirobbantója