Közélet

Helyreigazítás

Helyreigazítás

2018. október 26., péntek
Helyreigazítás

Önként helyt adunk az önkormányzat helyreigazítási kérelmének. Elnézést kérünk a tévedésért az érintettektől és olvasóinktól.

A

www.szegedma.hu

címen elérhető Szeged Ma elnevezésű internetes sajtótermékben 2018. szeptember 18. napján megjelent

Útfelújítás: elismerte az önkormányzat, hogy nem volt alapos a tervezés

című médiatartalom „Útfelújítás: elismerte az önkormányzat, hogy nem alapos a tervezés” (..)

„Nehezen kivitelezhető munkának bizonyult a Tisza Lajos körút felújítása, vagyis elismerte az önkormányzat, hogy nem éppen a legalaposabban készítették elő a felújításokat – mondta Solymos László alpolgármester kedden. „ (…) „Ezzel gyakorlatilag elismerte azt, hogy felkészületlenül álltak neki a munkálatoknak, amiért hetek óta háborognak a szegediek. „

közlései valótlan tényeket állítanak ill. híresztelnek és azon hamis látszatot keltik, hogy Szeged Megyei jogú Város Önkormányzata a szegedi útfelújítások előkészítése során nem járt el az elvárható gondossággal. A valóság ezzel szemben az, hogy Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a szegedi útfelújítások előkészítése során az elvárható gondossággal járt el, amely tény ellenkezőjét semmilyen formában nem ismerte el az önkormányzat ill. a képviseletében nyilatkozó alpolgármester. Az alpolgármesteri nyilatkozat szerint a szegedi útfelújítások során számos hátráltató tényező merült fel, mert a kivitelezés megkezdése után jelezte több közműszolgáltató, vagy vezetéket kell cserélnie (ilyen volt például a gázszolgáltató jelzése életveszélyre hivatkozva), amely munkálatok elvégzéséhez az önkormányzat értelemszerűen nem tagadhatta meg a hozzájárulást. A tévedésért és félreértésért az érintettek és olvasóink elnézését kérjük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.