Közélet

Mindennaposak a hatalmas reggeli dugók

Mindennaposak a hatalmas reggeli dugók

2018. szeptember 6., csütörtök
Mindennaposak a hatalmas reggeli dugók

Rémálommá vált a reggeli közlekedés Szegeden a dugók miatt.

"Áll a Párizsi körút!" "A rakparton sem lehet már közlekedni!" "Újszegedről repülővel induljon el a városba!" "Az Aradi vértanúk terét megkerülni nehezebb, mint az iskolakezdés!"

Bosszús olvasóink ma reggeli üzenetei a dugóból. A tanév első napján, hétfőn már megírtuk, hogy csak nagyon nehezen lehet haladni reggel a városban. Akkor még eső is nehezítette a közlekedést, de most úgy tűnik, független az időjárástól a közlekedési káosz.

A nagykörút mint kerülőút használhatatlan, a Csongrádi sugárúttól egy sávon megy csak a forgalom, a belvárosban a Tisza Lajos körút felújítása lehetetlenné teszi a közlekedést- olykor még gyalogosan is. Nem véletlen mondta hétfőn

Haág Zalán, önkormányzati képviselő

:

a klinikák és az orvosi rendelők megközelíthetetlenek, ez akár életveszélyt is okozhat!

Ma reggel már a kiemelt rendőri jelenlét sem segített, állt a város, így biztosan sokan elkésnek az iskolából, vagy a munkahelyükről.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.