Gazdaság

Van aki pénz nélkül maradt a városi cégvezetők prémiumosztásánál

Van aki pénz nélkül maradt a városi cégvezetők prémiumosztásánál

2018. július 2., hétfő
Van aki pénz nélkül maradt a városi cégvezetők prémiumosztásánál

Az Szegedi Környezetgazdálkodási Kft ügyvezetőjével ellentétben, a Hulladékgazdálkodást ügyvezető asszonyának már nem járt prémium. Hogy miért, az úgy tűnik titok.

Egy

korábbi cikkünkben

, amiben a szegedi cégvezetők prémiumairól írtunk, megemlítettük, hogy az SZKHT ügyvezetője, Makrai László, az éves prémium osztásoknál a több, mint 2 milliós jutalmával rekorder lett.

Érdekes, hogy ezzel szemben a Szegedi hulladékgazdálkodási Kft ügyvezető asszonya már egy forint prémiumot sem kapott.

A két cég kapcsolatáról tudni kell, hogy a környezetgazdálkodással foglalkozó Kft.-nél dr. Koltainé Farkas Gabriella a gazdasági igazgató szerepét tölti be, míg a hulladékgazdálkodásnál már ügyvezető igazgatói címet visel. Emellett az is érdekes még, hogy Makrai László ez utóbbi cégben is jelen van, mint Stratégiai igazgató helyettes. Így mondhatni, hogy a két, szinte ugyanazon a területen dolgozó önkormányzati tulajdonú cég közül, amik ráadásul még ugyanazon a telephelyen is foglalnak helyet, csak az egyik vezetőségét látták valamiért érdemesnek a prémiumra. Hogy dr. Koltainé Farkas Gabriella miért nem kapott jutalmat, a cég csak annyit mondott, hogy ügyvezető igazgatójuk taggyűlési döntés alapján maradt prémium nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.