//

Kivágta magát a Jobbik a Fidesz kampányából

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hamar rátromfolt a Fidelitas sajtótájékoztatójára a jobbik helyi szervezete. Tóth Péter rendkívüli sajtótájékoztatót tartott hétfő délután a Klauzál téren, ahol egyértelmű nemtetszését fejezte ki a plakátokkal kapcsolatban.

Tóth Péternek, a Jobbik helyi jelöltjének az az álláspontja, hogy ami a plakáton szerepel, illetve már csak szerepelt, az hazugság.

„Vérlázító, amit a Fidesz folytat migrációs politika kapcsán.” – Mondta Tóth Péter.

A politikus még azt is megjegyezte, hogy szerinte ha a Fidesz ilyen aljas módon folytatja a kampányát, akkor nekik is hasonló lépéseket kell tenniük.

Tóth Péter még arra is emlékeztetett minket, hogy 2015. szeptember 2-án a Jobbik tüntetést is tartott, ahol a migráció veszélyeire hívták fel a figyelmet.

Azt pedig határozottan kijelentette, hogy a határzár és a kerítés lebontása náluk soha nem is jött szóba. Ezeken kívül a jobbik helyi jelöltje még azt is megjegyezte, hogy megválasztásuk esetén nem csak hogy nem bontanák le a kerítést, de még a határőrséget is visszaállítanák.

Fotók: Kocsis Alíz

Előző sztori

Három kocsi karambolozott Szegeden

Következő sztori

Fidesz: Czeglédy Csaba zsarolhatja a DK-t és az MSZP-t

Legutóbbi hasonló cikkek