Hírzóna

Kivágta magát a Jobbik a Fidesz kampányából

Kivágta magát a Jobbik a Fidesz kampányából

2018. március 12., hétfő
Kivágta magát a Jobbik a Fidesz kampányából

Hamar rátromfolt a Fidelitas sajtótájékoztatójára a jobbik helyi szervezete. Tóth Péter rendkívüli sajtótájékoztatót tartott hétfő délután a Klauzál téren, ahol egyértelmű nemtetszését fejezte ki a plakátokkal kapcsolatban.

Tóth Péternek, a Jobbik helyi jelöltjének az az álláspontja, hogy ami a plakáton szerepel, illetve már csak szerepelt, az hazugság.

„Vérlázító, amit a Fidesz folytat migrációs politika kapcsán.” – Mondta Tóth Péter.

A politikus még azt is megjegyezte, hogy szerinte ha a Fidesz ilyen aljas módon folytatja a kampányát, akkor nekik is hasonló lépéseket kell tenniük.

Tóth Péter még arra is emlékeztetett minket, hogy 2015. szeptember 2-án a Jobbik tüntetést is tartott, ahol a migráció veszélyeire hívták fel a figyelmet.

Azt pedig határozottan kijelentette, hogy a határzár és a kerítés lebontása náluk soha nem is jött szóba. Ezeken kívül a jobbik helyi jelöltje még azt is megjegyezte, hogy megválasztásuk esetén nem csak hogy nem bontanák le a kerítést, de még a határőrséget is visszaállítanák. Fotók: Kocsis Alíz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.