Választás 2018

Kerítéstagadó politikusok a Klauzál téren - Szegedre érkezett a Fidelitas plakátkiállítása

Kerítéstagadó politikusok a Klauzál téren - Szegedre érkezett a Fidelitas plakátkiállítása

2018. március 12., hétfő
Kerítéstagadó politikusok a Klauzál téren - Szegedre érkezett a Fidelitas plakátkiállítása

Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz ifjúsági szervezete a Fidelitas az országos plakátkampányukról, aminek az aktuális állomása, többek között, a szegedi Klauzál tér.

Egyszerre három városban, Szegeden, Békéscsabán, és Kecskeméten, állítja ki a Fidelitas azokat a plakátok, amiken az ellenzéki politikusok arcai mellett azok a mondatok jelennek meg, amiket korábban a határzárról és kerítésről mondtak.

Böröcz László, a Fidelitas elnöke tájékoztatójában kiemelte, hogy a választások közeledtével fontosnak tartják tudatosítani az emberekben, hogy a kormányváltásra készülő ellenzék, miképpen vélekedett a határzárról. Teszik mindezt azért, mert, ahogy a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke fogalmazott:

„Az ellenzéki politikusok agyonhallgatják a témát, és nem mondanak igazat. Nem tehetik kockára a fiatalok és az ország jövőjét azzal, hogy lebontanák a kerítést, és megszüntetnék a határzárat.”

Böröcz László arra is felhívta a figyelmet, hogy egy NATO jelentés alapján várhatóan 60 millió ember fog a közeljövőben elvándorolni otthonából, és ebből 30 millió Európát fogja megcélozni. A Fidelitas elnöke kiemelte, hogy az eddig Európába beengedett 3 millió migránsnak a tízszerese. Még a kölni szilveszteri eseményeket, amikor rengeteg nővel erőszakoskodtak bevándorlók, is megemlítette, hogy mondandójuk fontosságának hangsúlyt adjon. A plakátkiállítás szerdáig marad Szegeden, addig a Klauzál téren tekinthető meg. Frissítés:

A Fidelitas sajtótájékoztatója után Tóth Péter, a Jobbik szegedi jelöltje hívta a Klauzál térre a sajtó képviselőit és plakátokból kivágta a Jobbikra vonatkozó részeket.

Fotók: Kocsis Alíz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.