Politika

Tíz éve akarja bebizonyítani igazát, de csak azzal tudja, hogy leleplezi a kenőpénzt elfogadó politikusokat

Tíz éve akarja bebizonyítani igazát, de csak azzal tudja, hogy leleplezi a kenőpénzt elfogadó politikusokat

2018. február 10., szombat
Tíz éve akarja bebizonyítani igazát, de csak azzal tudja, hogy leleplezi a kenőpénzt elfogadó politikusokat

Ezt állítja az a férfi, F. A, aki ezúttal részletesen beszélt az EchoTV-nek arról, hogyan és miért kellett lefizetnie Botka Lászlót és Toller Lászlót 2004-ben. Megszólalt a műsorban az üzletember ügyvédje is.

A férfi azt mondta, hogy 10 éve megvádolta az ügyészség költségvetési csalás kísérletével, 10 éve tart a per, most pedig azért beszélt Botka László és Toller László "megkenéséről", mert "ez az igazság", és csak így tudja bebizonyítani az igazát a bíróságon. Mint azt megírtuk,

összesen 250 millió forintot kért zsebbe Botka László és Toller László azért, hogy tető alá hozzanak egy ingatlan üzletet Pécsen még 2004-ben.

Botka hozta a projektet, Toller simítgatta helyben az ügyeket és közösen intézkedtek a Gazdasági Minisztériumban – derült ki egy bírósági vallomásból. Ezt csütörtökön ismertette lapunkkkal az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken. Részletes cikkünket

IDE KATTINTVA

olvashatja el. A férfi azt állítja, a milliárdos építési buliban a kenőpénzeket személyesen vették át a politikusok. A befektető magyar partnere maga is reklámszatyorban hordta a pénzt a MSZP-s politikusoknak. Érdemes meghallgatni ezt a beszélgetést is, ami most az EchoTV Napi Aktuális műsorában hangzott el.

A műsorban a férfi ügyvédje is megszólalt, aki azt mondta, a Fővárosi Törvényszék bírónője "valamilyen furcsa okból úgy döntött, elhalasztja a tárgyalást áprilisra". Varga István közölte azt is, hogy a "bírónő freudi elszólást" követett el. Botka László hevesen tagadja, hogy pénzt fogadott volna el. A polgármester szerint a férfi minden mondata szemenszedett hazugság!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.