Sport

Meghalt Lázár Bence az Újpest fiatal labdarúgója

Meghalt Lázár Bence az Újpest fiatal labdarúgója

2018. február 22., csütörtök
Meghalt Lázár Bence az Újpest fiatal labdarúgója

Legyőzte a leukémia a fiatal labdarúgót.

Az 1991. március 21-én született játékos régóta leukémiával küzdött, hozzátartozói nemrég a közösségi médiában buzdították véradásra a szurkolókat, hogy segítsék Bence gyógyulását.A szakkommentátorként is dolgozó Lázár Bencétől csatornája, a Sport TV búcsúzott Facebook-oldalán.

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött, és mától egy csillaggal több ragyog az égen.Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni.Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete."

BÚCSÚ BENCÉTŐL. A Lázár család sorai: Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött, és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték, holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.