Meghalt Lázár Bence az Újpest fiatal labdarúgója

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Legyőzte a leukémia a fiatal labdarúgót.

Az 1991. március 21-én született játékos régóta leukémiával küzdött, hozzátartozói nemrég a közösségi médiában buzdították véradásra a szurkolókat, hogy segítsék Bence gyógyulását. A szakkommentátorként is dolgozó Lázár Bencétől csatornája, a Sport TV búcsúzott Facebook-oldalán.

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött, és mától egy csillaggal több ragyog az égen.Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni.Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”

BÚCSÚ BENCÉTŐL.

A Lázár család sorai:

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött, és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték, holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.

Előző sztori

Megvan az első magyar téli olimpiai aranyérem!! - frissítve még több fotóval

Következő sztori

Pedagógus workshop a klímaváltozásról

Legutóbbi hasonló cikkek