Közélet

Kubatov: Amíg a Fidesz kormányoz a kerítés állni fog!

Kubatov: Amíg a Fidesz kormányoz a kerítés állni fog!

2018. február 12., hétfő
Kubatov: Amíg a Fidesz kormányoz a kerítés állni fog!

A Fidesz pártigazgatója szerint minden politikusnak az emberek szolgálata lenne a feladata, szemben a szocialisták korrupt mutyi-politizálásával. A Délmagyarnak adott interjút!

Kubatov Gábor úgy véli, az MSZP számtalan botrányos ügye után az ellenzéki párt Szegeden sokat vesztett korábbi népszerűségéből. Példaként említette a Szeviép-ügy mellett a parkoló botrányt és a Mars téri piac körüli visszásságokat. A napokban ráadásul napvilágra került az egykori nejlonszatyros szocialista milliók botránya is. A közpénzekből egyre gyakrabban eltűnő több százmillióknak minden bizonnyal politikai következményei is lesznek – hangsúlyozta a pártigazgató.

Kiemelte, a helyi Fidesz szervezet átalakulóban van, hiszen szilárd és tartós alapokra van szükség az eredményes szegedi politizáláshoz. A pénteki tisztújítás is ezt a célt szolgálja.

Kérdésre válaszolva elmondta, meglehetősen durva kampányra számít. Szerinte a legfontosabb kérdés a kerítés megmaradása lesz.

Kubatov Gábor kiemelte: az emberek többsége szeretné mindenképpen megőrizni Európa és benne hazánk több évezredes kulturális hagyományait. S a magyarok legfőképpen biztonságot akarnak. Amíg a Fidesz kormányoz, a kerítés állni fog, hiszen a kormányt erre a nemzeti konzultáció valamint a népszavazás eredménye is felhatalmazta. Három és félmillió magyar ember szerint a kerítésre szükség van.

A Soros-hálózatoktól a korábbi Brexit-szavazás kapcsán már megismert sunyi „árokásásra” számít, amihez az ellenzéki pártok továbbra is asszisztálnak.

Február 25-én Hódmezővásárhely polgármestert választ. A korábbi évtizedek keresztény-konzervatív vezetése alatt hatalmas horderejű fejlődésen esett át a város - a politikus szerint. Jóllehet érzékelhető összefogás alakult az ellenzéki pártok részéről a kormánypárti erők ellen, esélyesnek mindenképpen a Fidesz-KDNP jelöltjét tartja - magyarázta a lapnak.

- Lehet a Fidesszel nem szimpatizálni, de a Vásárhelyen élők számára nem kérdés, hogy van-e szükség változásra, hiszen egyértelmű, hogy nem lehet jobb jelöltet és csapatot találni, mint a miénk.Az ellenzék mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon minket, de nem fog sikerülni, mert a vásárhelyiek józanul gondolkoznak az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján - véli Kubatov Gábor.

(via Délmagyarország)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.