Luxus Vivien: 3 milliós szexajánlatot kapott Babett

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának két sztárja városunkban vendégeskedett.

Kedvesek, szépek és gazdagok, nem mellesleg ismertek is, mert a Viasat3 amerikai licenc alapján bemutatta Magyarországon is a Feleségek luxuskivitelben című reality-t. A hétvégén a műsor két szerethető arca Vivien és Dalma látogatott el a szegedi Spirit-be, hogy szelfikkel és csajos dumálgatásokkal lopják be magukat a kíváncsi szegedi rajongóik szívébe. Vivien kameránk előtt azt mondta.

– Sokszor kaptám már ajánlatot férfiaktól, hogy töltsem velük az éjszakát, rólam mindez lepereg – mondta Vivien. – A luxusfeleségeket többen összekeverik azokkal a lányokkal akik escortoznak és csak arra mennek, hogy lehúzzák a gazdag férfiakat – vette át a szót Dalma a másik luxusfeleség. -Legutóbb pont a most dzsungelben lévő barátnőnk Babett kapott egy három és fél milliós ajánlatot egy titokzatos férfitól, aki ennyit kínált neki egyetlen éjszakáért. Babett kinevette természetesen az ajánlatot – folytatta a tényfeltárás Vivien.

A szőke bombázó még azt is elmesélte, hogy nem tudna megélni 120-130 ezer forintból, de nem is fenyegeti ez a veszély, mert önmagát is el tudja tartania, tehát nincs kiszolgáltatva párjának. – Nem tartom felháborítónak, hogy kismamaként bulizni járok. Nem iszom alkoholt s különben is nekem is jár a szabadság – folytatta a vagány kismama. Feltűnően bő ruhában érkezett Dalma, ez egyből azt is jelentheti akár, hogy neki is nő a pocakja. Lehetséges, hogy babát vár egy másik luxusfeleség is? Mikor rákérdeztünk a dologra Dalmánál, azt felelte hogy erről a témáról jelenleg nem beszélhet.

Előző sztori

Playstationt, TRX-et és futópadot is vitt Simicskó a határon szolgáló katonáknak

Következő sztori

Raboknak játszottak a szegedi Csillagban