Politika

Megpróbáltuk, de nem lettünk okosabbak: továbbra is rejtély, mit kerestek Brüsszelben a szocialisták

Megpróbáltuk, de nem lettünk okosabbak: továbbra is rejtély, mit kerestek Brüsszelben a szocialisták

2017. november 23., csütörtök
Megpróbáltuk, de nem lettünk okosabbak: továbbra is rejtély, mit kerestek Brüsszelben a szocialisták

Ha megnézik ezt a videót, akkor érthető lesz, mire gondolunk.

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren kaptuk el a Brüsszelből hazatérő szegedi szocialista delegációt. Mint azt szerda reggel megírtuk, egy

látszólag teljesen értelmetlen és felesleges kiruccanáson vettek részt

MSZP-s

önkormányzati képviselők, az egyik alpolgármester, valamint Szabó Sándor országgyűlési képviselő. És ezen az sem segít sokat, hogy Újhelyi István aztmondta a tegnapi brüsszeli sajtótájékoztatóján - oldalán Szabóval és Joóbbal, hogy"Győztes csapaton nem szokás változtatni, a szegedi csapat pedig ragaszkodik ahhoz, hogy Szabó Sándor és Joób Márton legyen a két helyi körzet ellenzéki képviselő-jelöltje" jövőre.

Na, de ezért utazott ki ennyi ember? Akiket nem is lehetett látni a sajtótájákoztatón?

Erre kerestük a választ szinte egész nap, végül a Liszt Ferenc repülőtérig mentünk érte. Nem lettünk okosabbak!

Mit kerestek a szegedi szocik Brüsszelben?

Első ránézésre "jutalomutazásnak", vagy sima kampány-akciónak tűnik a szocialisták brüsszeli útja. Újhelyi István volt a vendéglátójuk (nyilván), aki el is dicsekedett a vendégeivel. De mit kerestek ott valójában?

A népes szocialista delegáció gyorsan lépkedett a kijárat felé, és némi kergetőzés után ugyan sikerült elcsípni a "leglassabbat": dr. Kozma Józsefet, de csak kitérő válaszokat kaptunk a kérdéseinkre.

Erősödtek az érzései

Nem volt hajlandó arra a kérdésre sem egyenesen válaszolni, hogy pontosan kivel, és miről egyeztettek Brüsszelben, de azt sem árulta el, ki fizette az utat

(itt külön érdemes figyelni a válaszát - a szerk.)

, és hogy pontosan hányan is mentek ki Szegedről. Azt mondta "szegedi emberek voltak kint, és nagyon örül annak, hogy a szegediek Brüsszelbe járnak". Érdemes VÉGIG (!) megnézni ezt a rövid videót, megéri!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.