Mit kerestek a szegedi szocik Brüsszelben?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem csak önkormányzati képviselők és egy alpolgármester, hanem még Szabó Sándor országgyűlési képviselő is kiutazott. Na de miért?

Első ránézésre “jutalomutazásnak”, vagy sima kampány-akciónak tűnik a szocialisták brüsszeli útja. Újhelyi István volt a vendéglátójuk (nyilván), aki el is dicsekedett a vendégeivel.

“Szegedi delegációt látok vendégül ezekben a napokban Brüsszelben, köztük számos önkormányzati képviselőt és a megyei jogú város egyik alpolgármesterét is.”

– írta ki közösségi oldalára a politikus, aki hozzátette, “a két szegedi körzet indulóinak személye nem képezheti alku tárgyát az ellenzéki tárgyalások során.”

Futotta egy rövidke sajtótájékoztatóra is. De még milyenre! Gyakorlatilag semmilyen új információ nem hangzott el ezen a tájékoztatón, nehéz is lenne kiemelni akár csak egyetlen mondatot is. Azért megmutatjuk, hogy lássák a saját szemükkel:

Marad a kérdés tehát, miért kellett egy ekkora létszámú szegedi delegációnak Brüsszelbe utaznia? Miről és kivel tárgyalhattak valójában?

Előző sztori

Pap Istvánné lett az elnök

Következő sztori

Újabb migránst tartóztattak fel Röszkénél

Legutóbbi hasonló cikkek