Fazekas: nálunk nem gond, ha egy nő nem rejti el a haját

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Míg a muszlimoknál igen. De ez csak egy a sok közül, amiért a feje tetejére állna a világunk, ha migránsok özönlenének ide – magyarázta a miniszter.

– Egyre elszántabb Brüsszel és Soros György, és egyre durvább az erőltetett betelepítési koncepciója, mivel az Európai Unió a tagállamok akaratától függetlenül újabb és újabb migránsokat osztana szét – jelentette ki Fazekas Sándor Mórahalmon. A földművelésügyi miniszter szombat délután a homokháti településen tartott sajtótájékoztatót és lakossági fórumot. – Mindez Magyarország számára elfogadhatatlan, ezért szembeszegülünk ez ellen. A kormány nemzeti konzultáción kéri ki az emberek véleményét, hogy lássa, mit gondolnak a Soros-tervről – folytatta a politikus.

Újságírói kérdésre úgy fogalmazott:

“Soros célja, hogy a betelepítési kvótával szavazókat gyűjtsenek a balliberális politikai pártoknak, mivel évtizedek óta csökken azok támogatottsága”.

Ezért támogatja az ellenzék a migrációt.

– A szegedi polgármester, Botka László bukott MSZP-s miniszterelnök-jelölt a legjobb példa arra, hogy a baloldaliak milyen megtévesztő álláspontokkal akarják lerombolni a védelmi rendszerünket – hívta fel a figyelmet Fazekas, aki szerint ma csak a Fidesz képviseli igazán a magyarok érdekeit.

A miniszter arra is rámutatott, hogy az illegális bevándorlás által veszélyben van mindaz, amit az elődeink felépítettek, ugyanis a mi keresztény kultúránk nem összeegyeztethető az iszlám elképzelésekkel. Példaként említette,

“amíg nálunk a nők ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint a férfiak, addig a muszlimoknál már akkor elviszi a rendőrség az asszonyokat, ha a hajukat nem takarják el kellően az utcán”.

Nógrádi Zoltán polgármester arra emlékeztette a megjelenteket, hogy a kerítés felhúzása előtt több százezer migráns használta átjáró házként a homokháti településeket, amelyekért emiatt az egész ország aggódott. Ekkor

“Mórahalom segítséget kért az uniótól, azonban semmi támogatást nem kapott,

így hamar egyértelművé vált, hogy ha valamikor életbe lép a felső korlát nélküli betelepítés, akkor pokollá válnak a magyar emberek mindennapjai”.

Előző sztori

Nagy erőkkel rajtolt el a Fidesz aláírásgyűjtése Szegeden

Következő sztori

Kárpátalján mutattak példát a szegedi orvostanhallgatók