Baleset történt reggel az M43-as autópályán – Teljes útzár

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kilenc autó ütközött össze, a balesetben többen megsérültek.

A baleset november 4-én történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében – írja a police.hu.

A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezártá, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé tereltél – közölte az MtI-vel Juhász Árpád, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a reggeli ködben kilenc személyautó ütközött össze, többen megsérültek. A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé terelik.

Túri Mihály, Csongrád megyei vezető mentőtiszt a Délmagyarország érdeklődésére elmondta, 5 mentőegységgel vonultak a helyszínre, összesen hét sérültet láttak el, közülük hármat kellett kórházba szállítani. Az elsődleges információk alapján mindenki könnyű sérüléseket szenvedett, őket a makói kórház sürgősségi osztálya látta el.

Default thumbnail
Előző sztori

Drágul a benzin ára

Következő sztori

Fej nélkül, szétszerelve, egy vegyesraktárban várja a bevetést a szegedi fényszarvas

Legutóbbi hasonló cikkek