Fidesz: Botka László belebukott szegedi botrányaiba

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Botka szégyent hozott a városra. Szegednek újra erős, aktív, és lendületes polgármesterre van szüksége, ezért 2019-től új korszaknak kell kezdődnie – írta friss közleményében a Fidesz Szegedi Alapszervezete.

A szegedi Fidesz közleményét változtatás nélkül közöljük.

Botka László szegedi polgármester bedobta a törölközőt. Megbukott, majd sajtótájékoztatóján elmenekült az őt kérdező újságírók elől. Hétfőn végre kiderült, hogy Botka László nem csak a miniszterelnökségre, de Szeged vezetésére is alkalmatlan. Fél év alatt belebukott a saját botrányaiba, és abba a feladatba, amire ő jelentkezett be. Szeged polgármestere, Botka László ugyanolyan szocialista, mint a többiek. Alkalmatlan politikai vezető, útját pedig botrányok és korrupció-gyanús ügyek kísérik.

Kiderült, hogy

– a SZEVIÉP-ügyben milliárdokat loptak el a szegedi kisvállalkozóktól,
– a parkolási botrány miatt Botka helyettese, kabinetfőnöke, jegyzője ül a vádlottak padján,
– Botka László több millió forintos Rolex órát hord és a vagyonnyilatkozatból kifelejtett egy 25 milliós luxusterepjárót,
– a szegedi polgármester évente többször is milliós luxusutazásokra jár,
– a Mars téri piac ügyében 600 milliós csalás miatt folyik nyomozás,
– a Cserepes sori piacon drasztikusan megemelték az árakat,
– a Napfényfürdő botrányában, egy milliárdos vállalkozónak játszották át a város vagyonát, aki megfizethetetlenül megemelte a fürdő jegyárait.

Mivel ezeket Botka László szegedi polgármesterként követte el, felelnie kell tetteiért! Botka László megfutamodásával szégyent hozott Szegedre, és szégyent hozott a szegediekre. A város új embereket, új politikát, és új lendületet érdemel. Szegednek újra erős, aktív, és lendületes polgármesterre van szüksége, ezért 2019-től új korszaknak kell kezdődnie.

Fidesz szegedi szervezete

Előző sztori

Tisztítják az ivóvízhálózatot az Északi városrészen és Rókus területén

Következő sztori

Jótékonysági koncerttel ért véget a Szent Gellért Fesztivál + FOTÓK