Koszorúzással tisztelegtek 1956 előtt Tápén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz-KDNP tápéi szervezete is megemlékezett az 1956-os forradalomról, hétfő délelőtt helyeztek el koszorút a tápéi országzászlónál.

Lógott az eső lába a Fidesz-KDNP tápéi szervezetének 1956-os megemlékezésén, ám ennek ellenére számos résztvevő tiszteletét tette a koszorúzáson, ahol Tímárné Horváth Magdolna mondott rövid beszédet, majd a Himnusz, illetve a Székely Himnusz eléneklése mellett megkoszorúzták a tápéi országzászlót a tisztelet jegyében. A megemlékezést követően a résztvevők egy cukrászdában folytatták a diskurzust Szeged, valamint a helyi pártszervezet jövőjét illetően.

A szervezettől megtudtuk, azért emlékeznek meg évről évre külön a részönkormányzattól, mert a munkanapokon megtartott tápéi megemlékezés időpontja sokaknak nem megfelelő, ezért a hivatalos emléknapon helyezik el a koszorúikat, a megosztottságot nem a pártlogó, hanem az idő szűkössége szüli.

no images were found

Előző sztori

Női kézilabda: kettős algyői győzelem Abonyban

Következő sztori

A legszebb ovis rajzokat várják Vásárhelyen