Közélet

Koszorúzással tisztelegtek 1956 előtt Tápén + FOTÓK

Koszorúzással tisztelegtek 1956 előtt Tápén + FOTÓK

2017. október 23., hétfő
Koszorúzással tisztelegtek 1956 előtt Tápén + FOTÓK

A Fidesz-KDNP tápéi szervezete is megemlékezett az 1956-os forradalomról, hétfő délelőtt helyeztek el koszorút a tápéi országzászlónál.

Lógott az eső lába a Fidesz-KDNP tápéi szervezetének 1956-os megemlékezésén, ám ennek ellenére számos résztvevő tiszteletét tette a koszorúzáson, ahol

Tímárné Horváth Magdolna

mondott rövid beszédet, majd a Himnusz, illetve a Székely Himnusz eléneklése mellett megkoszorúzták a tápéi országzászlót a tisztelet jegyében. A megemlékezést követően a résztvevők egy cukrászdában folytatták a diskurzust Szeged, valamint a helyi pártszervezet jövőjét illetően. A szervezettől megtudtuk, azért emlékeznek meg évről évre külön a részönkormányzattól, mert a munkanapokon megtartott tápéi megemlékezés időpontja sokaknak nem megfelelő, ezért a hivatalos emléknapon helyezik el a koszorúikat, a megosztottságot nem a pártlogó, hanem az idő szűkössége szüli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.