Közélet

Gulyás Gergely kész vitázni az MSZP frakcióvezetőjével

Gulyás Gergely kész vitázni az MSZP frakcióvezetőjével

2017. október 4., szerda
Gulyás Gergely kész vitázni az MSZP frakcióvezetőjével

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kész vitázni a bevándorlásról Tóth Bertalannal, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével.

A kormánypárti politikus erről az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát vezető szocialista

Molnár Zsoltnak

küldött levelében tájékoztatott, amelyet a Fidesz-frakció sajtóosztálya juttatott el szerdán az MTI-hez. Előzőleg Molnár Zsolt sajtótájékoztatón azt közölte: a schengeni határvédelemről, a bevándorlásról, a nemzeti konzultációról, "az ördögi Rogán-tervről" és a nem létező Soros-tervről nyilvános, televíziós vitára hívja ki Gulyás Gergelyt, a Fidesz új frakcióvezetőjét és

Rogán Antalt

, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert.

Gulyás Gergely

a Molnár Zsoltnak címzett válaszlevelében azt írta: "állunk rendelkezésre a bevándorlással kapcsolatos vitára". A Fidesz frakcióvezetőjeként szívesen vitatkozik

Tóth Bertalan

szocialista frakcióvezetővel, Németh Szilárd, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke pedig örömmel vitázik a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnökével - közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.