Kiscicák várják új gazdijukat

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Örökbefogadó Napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ezúttal hat csöppségnek keresnek új gazdát a szegedi Tágas Tér Fesztivál keretében.

Az egyesület önkéntesei abban is segítséget nyújtanak, hogyan kell felnevelni őket, hogyan válhatunk felelős állattartókká.

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete rendszeresen fogad be utcára dobott, kóbor kiscicákat, akiket önkénteseik, ideiglenes befogadóik, és állatorvosaik segítségével igyekeznek mihamarabb formába hozni. A kicsiket táplálják, elvégzik a szükséges vizsgálatokat, és ha kell, gyógyítják betegségeiket. Ezután keresnek számukra olyan gazdit, akinek hosszú távon jelent örömöt új cicatársa.

Szeptember 9-én, szombaton 9 és 15 óra között a Tágas Tér Fesztiválon várják az örökbefogadókat. A cicákkal az érdeklődők a fesztivál Vértói helyszínén, a Szegedi Közéleti Kávéház standjánál (második székelykapu, 5-ös stand) találkozhatnak.

Előző sztori

Magyar Idők: vizsgálják a vádakkal teli levelet Czeglédy-ügyben

Következő sztori

Huszonkét migránst tartóztattak fel Csongrád megyében pénteken