Sport

Labdarúgás: ismert a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosítása

Labdarúgás: ismert a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosítása

2017. augusztus 3., csütörtök
Labdarúgás: ismert a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosítása
szent_mihaly_szentes11_gs

A szerdai első játéknap után csütörtökön kisorsolták a Magyar Kupa Csongrád megyei selejtezőjének második fordulós programját.

Szerdán

lett teljes

a legjobb 16 mezőnye, két megyeegyes klub, a Szentes és az UTC vérzett el az első körben. A második fordulóban a Kertész utcaiakat búcsúztató Székkutasra egy újabb megyei I. osztályú csapat, a Sándorfalva vár, a Kurca-partiakat legyőző St. Mihály Fábiánsebestyénre utazik. A nyolcaddöntő rangadóját Ásotthalmon rendezik, ahová a Tiszasziget látogat. Minden mérkőzést augusztus 9-én, szerdán 17.30-tól rendeznek, döntetlen esetén azonnali büntetőrúgások döntenek a továbbjutóról.

A Magyar Kupa Csongrád megyei selejtezőjének 2. fordulója

Zsombó SE - Csongrád TSE Szőregi RSE - Foliaplast-Bordány SK Tömörkény KSE - FK 1899 Szeged Székkutas TC - Sándorfalva SK Ásotthalmi TE - Tiszasziget SE Szegedi VSE - Kiskundorozsmai ESK Fábiánsebestyéni KSC - St. Mihály FC Algyő SK - Deszk SC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.