/

Szegeden forgatott klippel jelentkezett a külföldi turnéjáról hazatérő Tandi Flóra

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tandi_flora_20170612

Francia és belga koncertjei után a magyar közönséget sem szeretné elhanyagolni az énekesnő, ennek jegyében az őszi hazai fellépések mellett egy magyar nyelvű klip is született a Flow című koronghoz.

A Cannes-i Filmfesztivált, Párizst, illetve Belgiumot is megjárta Flow című lemezének promóciós turnéján Tandi Flóra, a külföldi koncertek ismét megerősítették abban, hogy nincs vége a fejlődés útjának a karrierjében. “Fantasztikus élmény volt, ismét azt tapasztaltam, hogy sokkal nyitottabb a közönség az ismeretlenre, mint Magyarországon, hiszen ott kevésbé tudták, ki az a Tandi Flóra, mégis telt ház előtt énekelhettem” – mondta el hírportálunknak az énekesnő.

Kiemelte, hogy rendkívül érdeklődőek külföldön, az a tény, hogy Flóra magyarként franciául énekel, számukra egy különlegesség, ami további népszerűséget hoz számára, ennek kézzel fogható bizonyítéka, hogy októberben már Hollandiában fogja népszerűsíteni zenei munkásságát.

A nyugat-európai sikerek mellett a magyar közönséget sem szeretné elhanyagolni az énekesnő, a szeptembert és az októbert hazai koncertdátumokkal szeretné feltölteni, a fővárosban, valamint Cegléden, és természetesen Szegeden is lehet majd élőben hallani az ősz folyamán.

A hazai közönség preferáláshoz kapcsolódóan a külföldi útról visszatérve egy magyar nyelvű klippel lepte meg a magyar közönség. A Glóriád című dalra készített videó fontos eleme a tiszavirágzás, a Rotary Tanösvényen, gyönyörű környezetben forgatott klip, a szerelmes dal mondanivalóját közvetítve egy nő belső vívódását mutatja be, a kínzó dilemmára pedig nem kapunk választ a Glóriád végére sem.

Előző sztori

Koktélruhák nyári partikhoz

Következő sztori

Itt méri ma a sebességet a rendőrség