Közélet

Nyári mikulás, bajnoki döntők és esti koncert a XXI. ÁGOTA Országos Tábor nyolcadik napján + FOTÓK

Nyári mikulás, bajnoki döntők és esti koncert a XXI. ÁGOTA Országos Tábor nyolcadik napján + FOTÓK

2017. július 29., szombat
Nyári mikulás, bajnoki döntők és esti koncert a XXI. ÁGOTA Országos Tábor nyolcadik napján + FOTÓK
agota_tabor_pentek_nyarimikulas29_gs

Fél tonna csokoládét, cukorkát és nyalókát osztottak szét a táborozók számára pénteken. A nyolcadik nap is kiváló hangulatban telt Doboz-Szanazugon.

Az asztalitenisz, a csocsó és labdarúgás bajnokság döntőit rendezték meg pénteken, a XXI. ÁGOTA Országos Táborban (Állami Gondoskodásban Élő Fiatalok Országos Találkozója). „A fiatalok rendkívül színvonalas mérkőzéseket játszottak, amelyek során az egész tábor együtt szurkolt” – tudtuk meg

Kothencz Jánostól

. Az ÁGOTA Alapítvány alapítója hozzátette, a nap további érdekességeket is tartogatott, ugyanis a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével egy húsztonnás, szirénázó tűzoltó járművön megérkezett a nyári mikulás. A nagyszakállú a krampuszaival a gyermekek között mintegy fél tonna csokit, cukorkát és nyalókát osztott szét. Végül - mint ahogy az a fotóinkon is jól látszik - a lánglovagok egy kis vízzel "hűtötték le" a télapót. A tábort továbbra is felszabadult hangulat és szeretetteljes légkör jellemzi. Nagy élményt nyújtott két korábbi állami gondozott, azaz

Gallyas László

és

Balogh Miklós

amatőr énekesek koncertje, amely során klasszikus slágereket élvezhetett a közönség.

Horváth Charlie, Varga Miklós

és musicalek dalszövegeire egyaránt tombolhattak a táborlakók. A gyermekek egész héten a Ki mit tud?-ra készültek, a begyakorolt produkciókat szombaton állítják színpadra. Ezen kívül terápiás csoportfoglalkozások is lesznek, a témák: a teljesítmény fontossága és a jövőhöz való viszony.

Összefoglalónkat a tábor első napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor második napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor harmadik napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor negyedik napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor ötödik napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor hatodik napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor hetedik napjáról ITT olvashatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.