Főként balesetekhez riasztották az egységeket az elmúlt hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Balesetekhez és szabadtéri tüzekhez riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Csongrádon is égett az avar szombaton délelőtt. A hivatásos egységek végezték az oltást, személyi sérülés nem történt.

Lesodródott egy személyautó az úttestről szombaton este Forráskút közelében. Az autó sofőrje kirepült a járműből, a mentőszolgálat kórházba szállította. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége végezte el a műszaki mentést.

Egy ember meghalt, hat utas megsérült abban a balesetben, amely vasárnap délután történt a 43-as főúton, Deszk és Szőreg között. Az egyik kanyarban két személyautó ütközött, a járművek súlyosan összeroncsolódtak. A makói és a szegedi tűzoltók egy súlyos sérültet szabadítottak ki a roncsokból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Baleset történt vasárnap délben az M43-as autópálya 10-es kilométerszelvényében, Szeged közelében. Egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, egy ember megsérült. A szegedi tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést.

Nyolc szabadtári tűzesethez riasztották a Csongrád megyei egységeket vasárnap. A kiszáradt aljnövényzet égett Algyő közelében és a Nagy-Baktói úton, Szőreg közelében pedig a vasútvonal mentén csaptak fel a lángok. Több hektárnyi területen pusztítottak a tűz, a gyors beavatkozásoknak is köszönhetően személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Előző sztori

Jövőkép, terápiás téma, Ki mit tud? eredményhirdetés és táborzáró a szeretethimnusszal az ÁGOTA országos tábor tizedik napján + FOTÓK

Következő sztori

UFO-barát fejlesztések Szegeden