Közélet

Felborult egy autóbusz Cegléd határában, 16-an megsérültek + FOTÓ

Felborult egy autóbusz Cegléd határában, 16-an megsérültek + FOTÓ

2017. július 14., péntek
Felborult egy autóbusz Cegléd határában, 16-an megsérültek + FOTÓ
buszbaleset_cegled

Felborult egy munkásokat szállító autóbusz Cegléd határában péntek délután, a balesetben tizenhatan megsérültek - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila

elmondta: az autóbuszon huszonhárman utaztak, közülük tizennégyen könnyebben, ketten súlyosabban sérültek. A balesethez, amely a 4-es főút és a 311-es út kereszteződésében történt, percek alatt megérkeztek a ceglédi tűzoltók; megkezdték a műszaki mentést és a mentőkkel a sérültek ellátását - közölte a szóvivő. A baleset oka egyelőre ismeretlen, a kereszteződést a mentés idejére teljesen lezárták.

Valics Dezső

, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: nyolc mentővel vonultak a helyszínre. A sérültek valamennyien középkorúak, tíz nő és hat férfi. A súlyos sérültek közül egy nőt alkartörés gyanújával a ceglédi, egy férfit gerincfájdalommal Szolnokra vittek kórházba. További tizennégy ember könnyebben sérült, jellemzően horzsolásokat, zúzódásokat szenvedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.