Közélet

Halász János: a szocialisták nyíltan egy terroristát védenek (FRISSÍTVE)

Halász János: a szocialisták nyíltan egy terroristát védenek (FRISSÍTVE)

2017. június 17., szombat
Halász János: a szocialisták nyíltan egy terroristát védenek (FRISSÍTVE)
halasz_janos01_gs

A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint "a szocialisták nyíltan egy terroristát védenek, a magyar határt védő rendőrökkel szemben".

Halász János Ahmed H.

- a magyar baloldal egy terroristát véd címmel szombaton Debrecenben tartott tájékoztatóján azt mondta: a szocialisták le akarják bontani a kerítést, és végre akarják hajtani a Soros-tervet, be akarják engedni a migránsokat. Halász János sokatmondónak nevezte, hogy "miután a Soros-szervezetek és az Európai Parlament a terrorizmussal gyanúsított Ahmed H. kiszabadítását követelték, a férfi védelmét egy szocialista sztárügyvédre bízták". Halász János szerint a megbízás körülményei homályosak, titkolóznak róla, hogy kerültek kapcsolatba a gyanúsítottal, ki fizeti az MSZP-s ügyvédet. A Fidesz frakcióvezető-helyettes feltette a kérdést, esetleg az európai szocialisták ötlete volt, hogy

Bárándy Péter

siessen Ahmed védelmére? "Egészen megdöbbentő, hogy az Európát sújtó terrortámadások közepette az európai baloldal egy terrorista kiszabadításáért kampányol, és a magyar szocialisták is asszisztálnak ehhez" - hangoztatta a politikus. Halász János szerint a szocialisták azt is egyértelművé tették, ha ők jutnak hatalomra, akkor lebontják a kerítést. "Azon leszünk, hogy minél gyorsabban le tudjuk bontani" - idézte

Botka Lászlónak

a Brüsszelbe utazását megelőzően mondott szavait, majd utalt rá, hogy a szocialista politikus a legbefolyásosabb migránspárti politikusokkal tárgyalt Brüsszelben, akik "nyíltan megüzenték, hogy nem akarnak a magyar határon kerítést látni, és ultimátumot adtak hazánknak a migránsok betelepítésére". Hozzátette:

Molnár Gyula

, az MSZP elnöke azt is elismerte, hogy a szocialisták készek elfogadni a kvótát, és végrehajtani a betelepítést. Halász János szerint ez azért is figyelemre méltó, mert Brüsszel éppen ezt várja Magyarországtól, s a héten megindította a kötelezettségszegési eljárást az ügyben. Halász János azzal összefüggésben, hogy szombat hajnalban kamionban 32 migráns akart Magyarországra jönni Romániából, kérdésre válaszolva kijelentette: készen állnak arra, hogy szükség esetén azonnal megkezdjék a kerítés építését a keleti határszakaszon. Ehhez minden forrás, ember, eszköz rendelkezésre áll - fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.