Közélet

Több mint ezer program a Sziget fesztiválon

Több mint ezer program a Sziget fesztiválon

2017. május 11., csütörtök
Több mint ezer program a Sziget fesztiválon

A Sziget az elmúlt negyedszázadban Magyarország legnagyobb turisztikai attrakciójává vált - mondta Gerendai Károly csütörtökön Budapesten, a 25. alkalommal megszervezett fesztiválról tartott sajtótájékoztatón, amelyen elhangzott: 52 országból érkeznek fellépők a több mint ezer programot felvonultató rendezvényre.

Az idei, augusztus 9. és 16. közötti Sziget fellépői között lesz mások mellett

Pink

,

PJ Harvey, Wiz Khalifa

, a Kasabian, a Chainsmokers, Jamie Cullum, a Kensington,

DJ Shadow

, a Bad Religion, a GusGus, az Interpol,

Goran Bregovic

, a Klezmatics és a Tamikrest, a Nagy Utcaszínházat egy argentin-spanyol és egy francia társulat adja, a Cirque du Sziget sátra ezer férőhelyesre bővül.

Kádár Tamás

cégvezető kiemelte: a Sziget változatlanul a szabadság, a sokszínűség, a tolerancia, a befogadás értékét képviseli. Idén több mint ezer program lesz, 52 országból érkeznek fellépők. Tovább színesedik a látvány és egyre nagyobb a hangsúly a környezettudatosságon: a tervek szerint a vízhasználat jelentős részét ivóvíz helyett a Duna vizéből oldják meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.