Közélet

Szőregen majálisoztak a vajdasági gazdák

Szőregen majálisoztak a vajdasági gazdák

2017. május 3., szerda
Szőregen majálisoztak a vajdasági gazdák
3

Immár hagyomány, hogy közösen majálisozik a Szőregi Baráti Társaság, a Szőregi Gazdakör és a Szőreg-Kübekházi Hármashatár Vadásztársaság tagsága. Az idén különleges vendégek is megtisztelték a rendezvényt: Rózsavölgyi József önkormányzati képviselő meghívására vajdasági gazdák érkeztek Szőregre.

Május első napja jó hangulatban telt el, hamar barátságok szövődtek és érdekes beszélgetések zajlottak, főként természetesen a gazdaságot érintő tevékenységekről. A szőregi gazdák örömmel mesélték, hogy a kormány visszavonta a kút engedélyezési eljárást, így továbbra is megoldható a növények öntözése ásott kútból, sőt, aki a pénzt már befizette, idővel visszakapja azt. A résztvevő gyerekek is maximálisan kihasználták a jó időt, a közeli játszótéren játszottak, sőt a tollaslabda is előkerült, amíg elkészült a bográcsos pörkölt. A kellemes összejövetel végén a vendég gazdák meghívták őszi szüretre a szőregieket, így ápolván a kialakult jó kapcsolatot. Rózsavölgyi József megköszönte mindenkinek a részvételt, és reményét fejezte ki, hogy jövőre is sokan eljönnek majd a Mályva téri Majálisra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.