Csermely Péter lesz a Móra-szakkollégium vendége

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csermely_peterA Mediaworks Hungary Zrt tartalomfejlesztési vezérigazgató helyettese vendégeskedik egykori lakhelyén, az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban április 12-én, szerdán 19 órától.

Csermely Péter magyar-történelem szakon végzett a József Attila Tudományegyetemen. 1985-től 1989-ig volt a Móra Kollégium 4-es szobájának lakója. 1991-ben kezdte pályafutását a Pesti Hírlap újságírójaként, majd lapszerkesztőjeként. 1994 után a Demokrata / Magyar Demokrata hetilap szerkesztői posztján dolgozott, 1999-ben pedig a Magyar Televízió hírigazgatója lett. 2002-től a Magyar Nemzetben folytatta munkáját mint lapszerkesztő, illetve főszerkesztő-helyettes. 2015-től a Napi Gazdaság, későbbi nevén Magyar Idők közéleti napilap főszerkesztője volt. 2016 novemberétől a a Mediaworks Hungary Zrt tartalomfejlesztési vezérigazgató helyettese.

Április 12-én, szerdán 19 órától Csermely Péter a Mórások a Médiában előadássorozat keretein belül látogat el az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. Részletek ITT.

Előző sztori

Nézőpont Intézet: okafogyott a tüntetéssorozat a felsőoktatási törvénymódosításról

Következő sztori

Vádat emelt az ügyészség a besurranó rablóval szemben