Kultúra

Vuduval gyógyítanak a görög punk-rockerek Szegeden

Vuduval gyógyítanak a görög punk-rockerek Szegeden

2017. március 29., szerda
Vuduval gyógyítanak a görög punk-rockerek Szegeden
voodoohealers

Különleges utazóbanda látogat a Grand Café Várkertbe szerda este, a The Stooges, MC5, a Ramones, illetve a The Clash vonásait hordozó, magát "High Energy Rock 'n' Roll"-ként kategorizáló Voodoo Healers Thessalonikiből érkezik Szegedre a Wemsical Serbia szervezésében.

A

Voodoo Healers

egy Thessalonikiből származó, magukat Punk Rock 'n' Rollként, illetve "High Energy Rock 'n' Roll"-ként kategorizáló banda. 2000-ben alakultak, de 2003-ban kezdtek el valódi zenekarként próbázni. Hatásaik közt megtalálható a The Stooges, MC5, a Ramones, illetve a The Clash, így valószínűleg ők az egyetlen hozzájuk hasonló görögországi együttes. A három alábbi lemezt adták ki eddig: "Living In A Dogville" (2006), "Dawn Of A Day" (2011) és "First You Dream After You Die" (2014). https://www.youtube.com/watch?v=Y6AkMH6JvrE A Voodoo Healers tulajdonképpen egy utazóbandának tekinthető, mivel két nagyobb turnét is bevállalnak évente, Görögországon és Európán keresztül egyaránt. Számos nagy név mellett jelentek már meg színpadon és most is alig várják, hogy nekivágjanak egy újabb útnak és megmutassák a nagyvilágnak mire képesek! Ezúttal Szegeden támadnak a Grand Café Várkertben, március 29-én, szerdán 20 órától.

Program:

20:00 | Kapunyítás 21:00 | Voodoo Healers

Belépő:

500 Ft és egyéb adományok További információk

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.